Index
Panorama
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism Marti, 23 Octombrie 2018
Sediul Consiliului judetean Cluj
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism FormulareContact

Prima pagina > Comunicate > Protocol asigurare sediu Centrul Militar Zonal

Protocol asigurare sediu Centrul Militar Zonal

                                                                          

                          CONSILIUL JUDEŢEAN CLUJ

 

Informare de presă

Ref: Protocol asigurare sediu Centrul Militar Zonal

          Preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, d-nul Alin Tişe, a semnat protocolul privind punerea la dispoziţie a unui spaţiu în vederea desfăşurării activităţilor specifice de către Centrul Militar Zonal Cluj. Protocolul a fost încheiat cu Ministerul Apărării Naţionale, prin Unitatea Militară nr. 02216 Cluj-Napoca, şi prevede acordarea pentru funcţionarea CMZ a unui spaţiu de 886,60 mp. (36 de încăperi), amplasat în cazarma din Cluj-Napoca, str. Calea Dorobanţilor, nr. 8-10.
          „Este vorba despre un protocol care prevede darea în folosinţă a acestui spaţiu pentru o perioadă de trei ani, cu posibilitatea prelungirii ulterioare pe perioade succesive de trei ani. În acest fel am reuşit să rezolvăm problema sediului pentru această unitate, permiţând Primăriei municipiului să dezvolte proiectele pe care le are în vedere pe fosta locaţie a centrului”, consideră preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, d-nul Alin Tişe.
         Potrivit reglementărilor legale în vigoare Centrul Militar Zonal este o unitate aparţinând Ministerului Apărării Naţionale, Consiliul Judeţean având obligaţia asigurării unui sediu pentru funcţionarea acestei instituţii.


Biroul de presă
10.02.2010