Index
Panorama
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism Miercuri, 17 Octombrie 2018
Sediul Consiliului judetean Cluj
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism FormulareContact

Prima pagina > Comunicate > Promovare cu succes a Clujului in Tara Sfanta

Promovare cu succes a Clujului in Tara Sfanta
CONSILIUL JUDETEAN CLUJInformare de presa
Ref.: Promovare cu succes a Clujului in Tara Sfanta


    Centrul National de Informare si Promovare Turistica din cadrul Consiliului Judetean Cluj a participat in cursul saptamanii trecute la IMTM Tel Aviv, cel mai important eveniment de profil din bazinul Mediteranei de Est.
     Programul manifestarii expozitionale a presupus doua etape distincte, prima parte a fiecarei zi fiind rezervata doar specialistilor, in timp ce a doua parte a fost dedicata publicului larg. Oferta turistica a judetului Cluj a fost promovata prin intermediul unei game variate de materiale cu rol in evidentierea turismului cultural, balnear, religios, de agrement, de weekend si sejur, alaturi de ofertele altor destinatii romanesti importante precum Bihor, Bucovina, Covasna, Maramures si Bucuresti. Totodata, in standul national au fost prezente si o serie de agentii romanesti de incoming ce opereaza pe piata din Israel.
     Vizitatorii targului au solicitat cu precadere informatii referitoare la patrimoniul comunitatii iudaice din judetul Cluj,  date referitoare la posibilitati de realizare a unor circuite turistice in Transilvania si vizitarea unor destinatii specifice din regiune, informatii cu privire la existenta unor facilitati spa si pentru organizarea diverselor tipuri de conferinte etc. 
     In cadrul simpozionului dedicat Romaniei, organizat de catre Ministerul Turismului in cadrul IMTM Tel Aviv, reprezentantii CNIPT Cluj au realizat o prezentare a patrimoniului judetului Cluj, aceasta bucurandu-se de o deosebita apreciere din partea publicului aflat in sala - reprezentanti ai agentiilor israeliene si romanesti ce desfasoara activitati de incoming in Romania.


Biroul de presa
12 februarie 2018