Index
Panorama
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism Luni, 22 Octombrie 2018
Sediul Consiliului judetean Cluj
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism FormulareContact

Prima pagina > Comunicate > Program zboruri charter vara 2017

Program zboruri charter vara 2017


CONSILIUL JUDETEAN CLUJ


Informare de presa
Ref. Programul zborurilor charter pentru vara 2017 de pe Aeroportul clujean


     Consiliul Judetean Cluj aduce la cunostinta tuturor persoanelor interesate faptul ca incepand cu data de 25 mai 2017, de pe Aeroportul International „Avram Iancu” Cluj vor debuta zborurile tip charter. Programul de vara aferent acestora cuprinde zboruri turistice catre nu mai putin de noua destinatii, din GRECIA (Zakynthos, Rhodos, Corfu, Heraklion, Thessaloniki, Skiathos, Chania, Santorini) si TURCIA (Antalya).
     Tot incepand din acest an, zborurile spre destinatiile de vacanta vor fi operate in fiecare zi a saptamanii, de catre noua companii aeriene: Blue Air, Air Bucharest, Corendon Airlines, Aegean Airlines, Ellinair, Tarom, Freebird Airlines, Pegasus si Atlasglobal.
     „Ne bucura faptul ca reusim sa le oferim clujenilor si nu numai, posibilitatea efectuarii de zboruri directe catre destinatiile de vacanta preferate, in cele mai bune conditii si cu o frecventa ridicata, contribuind astfel la un concediu cat mai reusit”, a declarat domnul Alin Tise, Presedintele Consiliului Judetean Cluj.
     Comparativ cu sezonul de vara 2016, anul acesta, de pe Aeroportul clujean se va putea zbura catre o noua destinatie, Tessaloniki (Grecia), zbor operat de catre compania aeronautica Ellinair, in perioada 16 iunie -28 septembrie 2017. De asemenea, cele mai multe zboruri de tip charter vor fi catre Antalya (Turcia), acestea fiind operate de catre sase companii aeriene.
     Reamintim faptul ca, in acest moment, de pe Aeroportul International „Avram Iancu” Cluj sunt operate peste 40 de destinatii, spre 21 de tari din Europa si Orientul Mijlociu, cresterea continua a numarului acestora fiind determinata de adresabilitatea tot mai ridicata a pasagerilor care opteaza pentru un zbor in/din Cluj. Acest fapt este confirmat de datele statistice privind traficul de pasageri care a inregistrat, doar in primul trimestru al acestui an, o crestere de aproximativ 60% comparativ aceeasi perioada a anului trecut.

Biroul de presa
19 mai 2017