Index
Panorama
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism Luni, 22 Octombrie 2018
Sediul Consiliului judetean Cluj
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism FormulareContact

Prima pagina > Comunicate > Program zboruri Aeroport-luna septembrie

Program zboruri Aeroport-luna septembrie


CONSILIUL JUDETEAN CLUJ

 

 

Informare de presă

Ref. Programul zborurilor operate de pe Aeroportul clujean în luna septembrie

 

            Aeroportul International ,,Avram Iancu” Cluj, regie autonomă aflată sub autoritatea Consiliului Judetean Cluj, aduce la cunostinta persoanelor interesate care urmează să călătorească în scop personal, turistic si de afaceri, programul zborurilor operate din si spre Cluj-Napoca, valabil pentru perioada 1 – 30 septembrie 2017.

            Principalul element de noutate care vizează miscările aeroportuare din prima lună a Toamnei 2017 îl constituie reluarea zborurilor operate de către compania aeriană Tarom pe ruta Otopeni-Cluj-Otopeni, cu o frecventă de 5 zboruri pe săptămână. Astfel, clujenii care doresc să ajungă în capitala României au posibilitatea programării zborului după un orar extrem de flexibil, în intervalul 6.15 si 19.00.

            ,,După cum lesne se poate observa, programul zborurilor lunii septembrie e unul mai mult decât intens si cuprinzător. Numărul tot mai mare al zborurilor, frecventelor si destinatiilor operate din Cluj confirmă încă o dată faptul că investitiile de zeci de milioane de euro derulate de Consiliul Judetean în scopul dezvoltării si extinderii Aeroportului au reprezentant o decizie înteleaptă ce generează efecte pozitive în fiecare zi”, a declarat presedintele Consiliul Judetean Cluj, domnul Alin Tise.

            Reamintim, în acest context, faptul că, în prezent, de pe Aeroportul International ,,Avram Iancu” Cluj sunt operate, în mod regulat, peste 40 de destinatii, către 21 de tări din Europa si Orientul Mijlociu, numărul acestora fiind într-o continuă evolutie datorită adresabilitătii tot mai crescute a pasagerilor care aleg să zboare din/spre Cluj. Totodată, programul de vară al zborurilor charter, aflate în operare si în această perioadă, cuprinde zece destinatii turistice, din trei tări: Grecia (Zakynthos, Rhodos, Corfu, Heraklion, Thessaloniki, Skiathos, Chania, Santorini), Hurghada (Egipt) si Turcia (Antalya).

 


Biroul de presă

31 august 2017

 

                                                         PROGRAM