Index
Panorama
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurismReprezentanta Bruxelles Vineri, 20 Iulie 2018
Sediul Consiliului judetean Cluj
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism Jurnalul Judetului ClujFormulareContact

Prima pagina > Comunicate > Program de audiente in teritoriu

Program de audiente in teritoriu

                                                                         

                          CONSILIUL JUDEŢEAN CLUJ


Informare de presă

Ref: Program de audiente în teritoriu

             Preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, d-nul Alin Tişe, va începe seria întâlnirilor cu cetăţenii judeţului Cluj, în cadrul unui program intitulat “Audienţe în teritoriu”. De două ori pe săptămână, preşedintele Consiliului Judeţean se va întâlni cu cetăţenii comunelor şi satelor din judeţ, pentru a le afla problemele şi pentru a identifica modalităţile de rezolvare ale acestora. Alături de preşedintele CJ, la aceste întâlniri vor participa reprezentanţi ai instituţiilor cu competenţe în gestionarea problemelor din mediul rural: Direcţia Silvică, Direcţia de Sănătate Publică, Agenţia de Plăţi şi Intervenţii în Agricultură, Direcţia Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor, Regia Autonomă de Administrare a Domeniului Public şi Privat al Judeţului Cluj, Inspectoratul Şcolar Judeţean, Direcţia pentru Agricultură şi Dezvoltare Rurală şi Direcţia de Muncă şi Protecţie Socială.
            “Scopul acestor întâlniri este de a cunoaşte cât mai bine problemele specifice fiecărei comunităţi în parte. Este nevoie de proiecte generale, dar avem obligaţia de a veni şi în întâmpinarea nevoilor punctuale ale membrilor comunităţilor. Este vorba despre ceea ce am mai spus şi am definit cu alte ocazii, o administraţie pentru toţi cetăţenii judeţului. Ori, fără contactul direct cu oamenii şi cu nevoile acestora nu cred că ne vom putea îndeplini eficient mandatul cu care am fost investiţi prin voinţa cetăţenilor”, consideră preşedintele Consiliului Judeţean, d-nul Alin Tişe.
            Seria întâlnirilor va începe vineri, 24 aprilie 2009, când “Audienţele în teritoriu” vor prilejui întâlnirea autorităţilor judeţene cu cetăţenii din comunele Chiueşti, Căşeiu şi Câţcău, după următorul program:
- Chiueşti, ora 15.00, la Şcoala generală din localitate
- Căşeiu, ora 17.00, la Căminul Cultural
- Câţcău, ora 19.00, în sala de lectură a Căminului Cultural
            Programul “Audienţe în teritoriu” se va desfăşura pe parcursul întregului an după un traseu care va cuprinde toate localităţile judeţului. La începutul fiecărei săptămâni presa va fi informată cu privire la programul concret al preşedintelui Consiliului Judeţean pentru săptămâna în curs.
            Pentru facilitarea participării presei la aceste întâlniri un microbuz va fi pus la dispoziţia jurnaliştilor interesaţi. Acesta va pleca mâine, 24.04.2009, în jurul orei 13.30 din faţa sediului Consiliului Judeţean Cluj.


Biroul de presă
23.04.2009