Index
Panorama
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism Miercuri, 24 Octombrie 2018
Sediul Consiliului judetean Cluj
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism FormulareContact

Prima pagina > Comunicate > Produs de Cluj, revine la Oradea

Produs de Cluj, revine la Oradea
CONSILIUL JUDETEAN CLUJ


Informare de presa
Ref.: In acest weekend, targul Produs de Cluj revine la Oradea

     Asociatia „Produs de Cluj”, entitate creata de Consiliul Judetean Cluj in scopul promovarii producatorilor locali, a artelor si a mestesugurilor traditionale, organizeaza in weekendul 27-29 aprilie a.c. cea de-a doua editie a Targului „Produs de Cluj” in municipiul Oradea.  
     Organizat in colaborare cu Primaria Oradea, evenimentul se va desfasura in parcarea arenei sportive „Antonio Alexe” si va reuni producatori si artizani din Cluj si Bihor, precum si invitati speciali din alte judete ale Transilvaniei.
     „Revenim la Oradea dupa o pauza de trei ani, nerabdatori sa prezentam, din nou, oferta micilor mestesugari si fermieri clujeni, una extrem de variata si de calitate. Suntem convinsi ca traditia si spiritualitatea clujeana, puse in practica de catre cei care vor expune la standurile Asociatiei Produs de Cluj, vor fi apreciate de bihoreni, cu care avem extrem de multe in comun. In fond, e Anul Centenarului si urmarim sa promovam lucrurile care ne unesc si ne fac solidari si mandri de apartenenta la acest popor”, apreciaza presedintele Consiliului Judetean Cluj, domnul Alin Tise.
     In cadrul targului de la Oradea producatorii prezenti vor expune preparate din carne si lapte realizate dupa retete originale, dulceturi si sucuri naturale, miere de albine, ulei presat la rece, prajituri de casa. Alaturi de acestia, artizanii vor oferi vizitatorilor costume populare traditionale din Transilvania, obiecte realizate din lemn, bijuterii lucrate de mana, lavanda, sapunuri naturale, cosmetice bio, sticla artizanala, ceramica si articole de piele. De asemenea, oradenii care vor vizita targul vor putea urmari spectacolele de folclor sustinute de artisti si formatii folclorice din Cluj si Bihor. Nu in ultimul rand, pentru cei mici vor fi organizate mai multe activitati, printre care un atelier de sculptura in fructe si legume, un spectacol de papusi, precum si un parc de distractii.

Biroul de presa
26 aprilie 2018