Index
Panorama
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurismReprezentanta Bruxelles Marti, 22 Mai 2018
Sediul Consiliului judetean Cluj
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism Jurnalul Judetului ClujFormulareContact

Prima pagina > Comunicate > Produs de Cluj revine la Huedin

Produs de Cluj revine la Huedin

                                                                                        

                                                                    CONSILIUL  JUDEŢEAN  CLUJ


Informare de presă
Ref: Produs de Cluj revine la Huedin

 

     Asociaţia Produs de Cluj, entitate aflată sub autoritatea Consiliului Judeţean Cluj, revine în judeţul de baştină cu caravana târgurilor meşteşugarilor şi producătorilor autohtoni. Primul eveniment din acest an organizat la noi în judeţ se va desfăşura între 6 şi 8 mai în centrul oraşului Huedin.
     Este a treia ediţie a Târgului Produs de Cluj în oraşul de la poalele Apusenilor, şi, la fel ca şi în anii trecuţi, ne bucurăm să avem ca parteneri principali Primăria şi Consiliul Local Huedin. La eveniment şi-au anunţat participarea aproximativ 60 de expozanţi, colaboratori tradiţionali ai Asociaţiei. Ca de obicei, vizitatorii târgului vor putea achiziţiona, la preţ de producător, lactate, gemuri, sucuri şi siropuri naturale, miere de albine, ciocolată şi prăjituri de casă, turtă dulce, uleiuri presate la rece sau produse din carne. De asemenea, artizanii clujeni vor expune costume populare, sculpturi în lemn, bijuterii lucrate de mână, produse pe bază de lavandă, ceramică şi icoane.
     Cei mici sunt aşteptaţi cu programe speciale, specifice vârstei, cum ar fi un spectacol de magie, un atelier de sculptură în fructe şi legume, dar şi un parc de distracţii.
     „Revenim la Huedin cu drag, aici Târgul Produs de Cluj s-a bucurat de mare succes la ediţiile anterioare, aşa că ne bucurăm să ne întoarcem aici. Sunt convins că şi de această dată locuitorii din zonă vor fi interesaţi de produsele expuse pe standurile noastre şi de spectacolele folclorice pregătite special pentru ei”, a declarat preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Marius Mînzat.

 

Cluj Napoca
3 mai 2016