Index
Panorama
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism Marti, 23 Octombrie 2018
Sediul Consiliului judetean Cluj
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism FormulareContact

Prima pagina > Comunicate > Produs de Cluj merge in Bucovina

Produs de Cluj merge in Bucovina


CONSILIUL JUDETEAN CLUJ

 

Informare de presă

Ref. Produs de Cluj merge în Bucovina

 

Consiliul Judetean Cluj si Asociatia Produs de Cluj vor participa la acest sfârsit de săptămână, în zilele de 27, 28 si 29 octombrie la Târgul de toamnă „Produs în Bucovina”, eveniment ce va avea loc în municipiul Suceava, pe esplanada Centrului Comercial Iulius Mall.

 Produs de Cluj merge în acest weekend la Suceava, pentru a întoarce astfel vizita colegilor si prietenilor nostri din Bucovina. Suntem convinsi că produsele pe care colaboratorii nostri le vor expune se vor bucura la acest târg de acelasi succes pe care l-au avut si cele ale bucovinenilor prezenti la Cluj-Napoca în urmă cu două săptămâni. În fapt, evenimentul desfăsurat la Sala Sporturilor a demonstrat că acolo unde există vointă, administratiile locale din judete diferite pot organiza evenimente de mare clasă, sprijinind astfel micii întreprinzători producători de alimente traditionale si păstrători ai autenticitătii si spiritualitătii românesti”, apreciază domnul Alin Tise, presedintele Consiliului Judetean Cluj.

La târgul care se va desfăsura la Suceava vor fi prezenti 20 de producători si artizani clujeni care vor expune brânzeturi de oaie, preparate din carne, dulceturi, produse de patiserie, uleiuri presate la rece, ciocolată de casă si turtă dulce, miere de albine si produse apicole, costume populare si articole de artizanat.

            Târgul de toamnă „Gustă din Bucovina si Ardeal” este organizat de Asociatiile Produs de Cluj si Produs în Bucovina, în colaborare cu Consiliile Judetene Cluj si Suceava, în parteneriat cu Centrul National de Informare Turistică Suceava, Asociatia pentru Turism Bucovina si Iulius Mall Suceava.

 

  Biroul de presă

  25 octombrie 2017