Index
Panorama
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism Miercuri, 17 Octombrie 2018
Sediul Consiliului judetean Cluj
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism FormulareContact

Prima pagina > Comunicate > Produs de Cluj la Timisoara, editia III

Produs de Cluj la Timisoara, editia III
CONSILIUL JUDETEAN CLUJInformare de presa
Ref.: O noua editie a targului Produs de Cluj la Timisoara     Asociatia Produs de Cluj, cu sprijinului Consiliului Judetean Cluj si in parteneriat cu Shopping City Timisoara, organizeaza a treia editie a targului dedicat artizanilor si producatorilor locali la Timisoara. Evenimentul se va desfasura intre 21 si 23 septembrie in parcarea mall-ului banatean.
     „Aceasta editie a targului desfasurat sub brandul Produs de Cluj este una dedicata Anului Centenar si simbolizeaza unitatea spirituala a doua provincii istorice, Banatul si Transilvania. Aflate la sute de km distanta, dar unite prin doleante, cele doua zone ale Romaniei se reunesc acum prin mesterii populari si micii producatori, ca avanpremiera a Targului Produs de Romania, care va avea loc in octombrie la Cluj Napoca. Suntem convinsi ca si aceasta editie a targului Produs de Cluj de la Tmisoara va fi una de tinut minte, la fel ca cele anterioare, si va marca asa cum se cuvine Sarbatoarea Centenarului, va fi o repetitie cu public a celui mai ambitios proiect al nostru, Produs de Romania!”,  a declarat domnul Alin Tise, presedintele Consiliului Judetean Cluj.
     La Targul Produs de Cluj de la Timisoara intreprinzatorii clujeni vor expune uleiuri presate la rece, cas si branzeturi de oaie, zacusca, dulceturi, siropuri naturale si alte conserve de casa, ceaiuri, prajituri, ciocolata de casa si turta dulce, toate fabricate in minifermele clujene, dupa retetele copilariei. Nu vor lipsi fructele si legumele de sezon, produsele apicole, lavanda si mustul iar artizanii vor oferi cunoscatorilor bijuterii lucrate de mana, costume populare, ceramica, obiecte si jucarii realizate din lemn. In plus fata de editiile anterioare, la acest targ vor participa numerosi fermieri banateni, care vor expune fructe si legume de sezon. Zilnic, vor avea spectacole de folclor, sustinute de voci de aur si dansatori  din Cluj si Banat, precum si un modern parc de distractii.
   

Biroul de presa
20 septembrie 2018