Index
Panorama
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism Marti, 23 Octombrie 2018
Sediul Consiliului judetean Cluj
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism FormulareContact

Prima pagina > Comunicate > Produs de Cluj la Targul din Bucovina

Produs de Cluj la Targul din Bucovina
CONSILIUL JUDETEAN CLUJ


Informare de presa
Ref: Produs de Cluj in Bucovina     Caravana Produs de Cluj a participat la sfarsitul saptamanii trecute, in calitate de invitat special, la Targul de toamna „Produs in Bucovina” desfasurat la Suceava. Zeci de mii de iubitori de produse alimentare traditionale si de obiecte de artizanat au vizitat standurile clujenilor si au achizitionat produsele oferite de acestia.
    ,,Participarea clujeana la Suceava, la un eveniment cu specific traditional, intr-o zona in care traditiile sunt la ele acasa, a fost un succes evident, atat din punct de vedere al numarului mare de vizitatori ai targului, cat si prin prisma vanzarilor. Faptul ca am fost prezenti la acest eveniment si ca produsele noastre au fost apreciate dovedeste inca o data ca romanii apreciaza calitatea, autenticitatea si ca incep sa prefere preparatele traditionale romanesti si obiectele lucrate manual. Aprecierile venite din partea bucovinenilor nu pot decat sa ne bucure avand in vedere ca aceasta zona este recunoscuta pentru calitatea si varietatea produselor alimentare traditionale si a celor de artizanat.”, apreciaza domnul Alin Tise, presedintele Consiliului Judetean Cluj.
     La targul din Suceava au participat 17 producatori si artizani clujeni care au prezentat sucevenilor branzeturi de oaie, preparate din carne, dulceturi, produse de patiserie, uleiuri presate la rece, ciocolata de casa si turta dulce, costume populare, bijuterii lucrate de mana, lavanda si articole pe baza de lavanda, cojoace si haine din piele.
     Evenimentul de la Suceava a fost organizat de Asociatiile Produs de Cluj si Produs in Bucovina, in colaborare cu Consiliile Judetene Cluj si Suceava, in parteneriat cu Centrul National de Informare Turistica Suceava, Asociatia pentru Turism Bucovina si Iulius Mall Suceava.
     
Biroul de presa
30 octombrie 2017