Index
Panorama
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism Luni, 24 Septembrie 2018
Sediul Consiliului judetean Cluj
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism FormulareContact

Prima pagina > Comunicate > Produs de Cluj la Medias

Produs de Cluj la Medias


CONSILIUL JUDETEAN CLUJ

Informare de presa
Ref. A doua sesiune de primavara a targurilor Produs de Cluj a debutat la Medias


     Asociatia Produs de Cluj, entitate care functioneaza in subordinea Consiliului Judetean Cluj a dat startul, la finele saptamanii trecute, in municipiul Medias, celei de-a doua sesiuni de primavara a targurilor traditionale, expozantii clujeni bucurandu-se si in acest an de o primire de exceptie.
     „Targurile de la Medias sunt una dintre cele mai bune expresii ale faptului ca autoritati ale administratiei publice locale din judete diferite pot colabora in interesul micilor intreprinzatori privati, sprijinind astfel dezvoltarea clasei mijlocii, motor al economiei. Multumim colegilor de la Primaria Medias pentru sustinerea proiectului de promovare a culturii nationale traditionale, aceleasi multumiri le adresam in avans si celor din Campia Turzii, locatie in care vor sarbatori Ziua Internationala a Copiilor”, a declarat domnul Alin Tise, presedintele Consiliului Judetean Cluj.
     Municipiul Medias a intrat astfel pe lista obisnuita a targurilor „Produs de Cluj”, cele trei editii organizate pana acum fiind tot atatea ocazii in care locuitorii din zona au primit expozantii Asociatiei cu bratele deschise. La acest eveniment au fost prezenti partenerii traditionali ai institutiei, care au expus produse lactate, uleiuri presate la rece, miere de albine si produse apiterapeutice, turta dulce, ciocolata, paine si prajituri de casa, vinuri si lavanda. De asemenea, au fost prezenti artizanii care realizeaza costume populare din zona Transilvaniei, stergare si fete de masa, bijuterii lucrate de mana, ceramica, jucarii, cojoace si articole de pielarie. Toate produsele expuse pe cele aproximativ 60 de standuri s-au bucurat de mare trecere, iar spectacolele prezentate la scena de artistii clujeni au umplut pana la refuz Piata Corneliu Coposu.
     Membri „Produs de Cluj” vor fi prezenti, la sfarsitul acestei saptamani, la evenimentul organizat in municipiul Campia Turzii, cand, intre 1 si 3 iunie, Asociatia va inregistra cel de-al 75-lea targ organizat in cei sapte ani de existenta.

Biroul de presa
29 mai 2018