Index
Panorama
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism Miercuri, 24 Octombrie 2018
Sediul Consiliului judetean Cluj
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism FormulareContact

Prima pagina > Comunicate > Produs de Cluj la Gherla - un real succes

Produs de Cluj la Gherla - un real succes
CONSILIUL JUDETEAN CLUJ


Informare de presa
Ref.: A saptea editie de succes a Targului Produs de Cluj la Gherla


     Asociatia Produs de Cluj a transformat timp de trei zile, la finele saptamanii trecute, municipiul Gherla intr-o adevarata capitala a produselor autentice si traditionale realizate de micii intreprinzatori clujeni.   
     „Asociatia Produs de Cluj va aniversa in curand sapte ani de la primul targ desfasurat sub acest brand. La Gherla, ca peste tot, vizitatorii targului au facut aprecieri extrem de laudative fata de tinuta targului si fata de exponatele prezente pe standuri. Faptul ca publicul apreciaza munca micilor intreprinzatori locali si a noastra ne determina sa perseveram in a impune calitatea si valoarea produselor autohtone, o alternativa sanatoasa si care are avantajul de a sprijini direct economia locala.”, a declarat presedintele Consiliului Judetean Cluj, domnul Alin Tise.
     La Targul Produs de Cluj de la Gherla au participat aproximativ 50 de expozanti care au adus cu ei preparate traditionale din carne si lapte, prajituri si ciocolata de casa, miere, ulei presat la rece, lavanda, ceramica, costume populare si bijuterii lucrate de mana. Cea de-a saptea editie a manifestarii derulata la Gherla a fost o incununare a primei serii de cinci evenimente expozitionale organizate in acest an.

     Urmatoarea oprire a caravanei Produs de Cluj va avea loc in perioada 25-27 mai la Medias, in judetul Sibiu.

Biroul de presa
14 mai 2018