Index
Panorama
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism Miercuri, 24 Octombrie 2018
Sediul Consiliului judetean Cluj
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism FormulareContact

Prima pagina > Comunicate > Produs de Cluj la Gherla - editia a saptea

Produs de Cluj la Gherla - editia a saptea
CONSILIUL JUDETEAN CLUJ


Informare de presa
Ref.: A saptea editie a Targului Produs de Cluj la Gherla


     Asociatia Produs de Cluj, entitate care functioneaza în subordinea Consiliului Judetean Cluj, organizeaza în perioada 11 - 13 mai a.c., o noua editie a targului producatorilor si artizanilor clujeni în Gherla. Organizata în parteneriat cu Primaria municipiului Gherla, manifestarea expozitionala se va desfasura pe platoul autogarii.
     „Noi ne simtim acasa peste tot pe unde caravana Produs de Cluj ajunge, dar Gherla este o destinatie aparte. Aici avem parte de oameni care nu doar ca viziteaza targul nostru, ci ne-au devenit în timp prieteni. Sunt oameni care cunosc foarte bine proiectul initiat de noi, vin si revin în targ pentru ceea ce noi si partenerii nostri le oferim si ne asigura de faptul ca, an de an, Targul Produs de Cluj este o necesitate pentru comunitatile locale. Miile de oameni care ne onoreaza cu prezenta, Gherla fiind un oras cu unele din cele mai mari audiente, contribuie la decizia de a continua proiectul care sprijina micii întreprinzatori locali”, a declarat presedintele Consiliului Judetean Cluj, domnul Alin Tise.
     La Targul Produs de Cluj de la Gherla vor fi prezenti aproximativ 50 de expozanti care vor oferi publicului gherlean preparate traditionale din carne si lapte, prajituri si ciocolata de casa, miere, ulei presat la rece, lavanda, ceramica, costume populare si bijuterii lucrate de mana. De asemenea, vizitatorii targului vor putea viziona spectacole folclorice de exceptie, teatru de papusi, un modern parc de distractii si multe alte surprize.Biroul de presa
10 mai 2018