Index
Panorama
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism Luni, 22 Octombrie 2018
Sediul Consiliului judetean Cluj
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism FormulareContact

Prima pagina > Comunicate > Produs de Cluj la Deva - editia a III-a

Produs de Cluj la Deva - editia a III-a
CONSILIUL JUDETEAN CLUJ


Informare de presa
Ref.: A treia editie a Targului Produs de Cluj la Deva     Asociatia Produs de Cluj, entitate aflata sub autoritatea Consiliului Judetean Cluj, organizeaza la Deva a treia editie a targului dedicat producatorilor si artizanilor clujeni. La evenimentul desfasurat intre 13 si 15 iulie vor fi prezenti aproximativ 60 de mici intreprinzatori clujeni si hunedoreni precum si invitati speciali din alte judete ale Transilvaniei.
     „Pentru noi Deva devine o gazda traditionala, este al treilea an consecutiv cand organizam aici un targ sub brandul Produs de Cluj. De fiecare data ne-am simtit bine pentru ca peste tot in Romania suntem acasa! Suntem convinsi ca, si de aceasta data, oferta noastra va fi apreciata, fie ca este vorba despre produsele de pe standuri sau despre spectacolele de pe scena. Si, pentru ca este anul Centenarului si evenimentele noastre promoveaza ceea ce ne uneste, cultura populara autentica, credem ca proiectul nostru se va impune ca unul dintre cele mai reusite in domeniul sprijinirii produselor traditionale”, a declarat domnul Alin Tise, presedintele Consiliului Judetean Cluj.
     Producatorii prezenti vor expune la Deva preparate din carne si lapte realizate dupa retete originale, dulceturi si sucuri naturale, miere de albine, ulei presat la rece, ciocolata si prajituri de casa, vinuri si ceaiuri. Alaturi de acestia, artizanii vor oferi vizitatorilor costume populare traditionale din Transilvania, obiecte realizate din lemn, bijuterii lucrate de mana, lavanda, sapunuri naturale, cosmetice bio, ceramica si articole de piele. Locuitorii municipiului Deva care vor vizita targul vor putea urmari spectacolele de folclor sustinute de artisti si formatii folclorice din Cluj.


Biroul de presa
11 iulie 2018