Index
Panorama
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurismReprezentanta Bruxelles Luni, 19 Martie 2018
Sediul Consiliului judetean Cluj
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurismJurnalul Judetului ClujFormulareContact
Opera

Prima pagina > Comunicate > Produs de Cluj la Bistrita

Produs de Cluj la Bistrita

Informare de presa

Ref: „Produs de Cluj” la Bistrita

           100 de producători clujeni se vor afla la acest sfârşit de săptămână în municipiul  Bistriţa, în cadrul celui de al doilea târg organizat de Asociaţia „Produs de Cluj”. De la cultivatori de castraveţi şi roşii, producători de lactate, carmangerie, băuturi de tradiţie, până la meşteri populari şi îndrăgiţi interpreţi de folclor, clujenii îşi vor prezenta vecinilor din jude’ul Bistriţa cartea de vizită.               

                „Organizăm a doua ediţie a târgului cu convingerea că vom reuşi să arătăm tuturor cum munca susţinută şi dorinţa de a promova valorile tradiţionale pot susţine şi promova interesele unei comunităţi. Vom continua să aducem marcile de care suntem atât de mândri la poarta tuturor românilor. Prin cumpărarea de produse locale, punem umărul la crearea de locuri de muncă, şi aşa vom avea mai mulţi bani pentru şcolile noastre, pentru spitale, drumuri, pentru promovarea turismului”, a declarat preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, domnul Alin Tişe. 

                   În cadrul primei ediţii a târgului, organizate la Cluj-Napoca în perioada 10-12 iunie, la care au participat 30.000 de vizitatori, au fost vândute 25 de tone de produse şi au fost distribuite 10.000 de tichete de tombolă.

 Biroul de presă

 08.07.2011