Index
Panorama
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurismReprezentanta Bruxelles Vineri, 17 August 2018
Sediul Consiliului judetean Cluj
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism Jurnalul Judetului ClujFormulareContact

Prima pagina > Comunicate > Produs de Cluj la Alba, un nou succes

Produs de Cluj la Alba, un nou succes
CONSILIUL JUDETEAN CLUJ

Informare de presa
Ref.: Produs de Cluj - editie de succes, pentru al doilea an consecutiv, in cetatea Marii Uniri


     Asociatia Produs de Cluj, entitate care functioneaza in subordinea Consiliului Judetean Cluj, a poposit la finele saptamanii trecute, pentru al doilea an consecutiv, in cetatea Albei, unde zeci de mii de amatori de produse traditionale, obiecte de artizanat si muzica populara au participat la manifestarile organizate cu acest prilej.
     „A doua editie a Targului Produs de Cluj la Alba Iulia a fost una care a confirmat faptul ca romanii apreciaza valoarea si calitatea, iar produsele sunt deja recunoscute ca fiind de exceptie. Numarul mare de vizitatori demonstreaza si viabilitatea proiectului nostru, bucuria fiind cu atat mai mare cu cat am avut succes intr-un oras in care traditia este la ea acasa. Dincolo de emotii si de trairile interioare inerente Anului Centenar, succesul evenimentului de la Alba Iulia ne face sa fim mandri si ne motiveaza sa perseveram in a promova micii intreprinzatori sprijinindu-i in efortul de a conserva si a transmite mai departe o parte esentiala a culturii populare.”, a declarat presedintele Consiliului Judetean Cluj, domnul Alin Tise.
     La cel de-al doilea targ Produs de Cluj organizat la Alba Iulia au fost prezenti cca. 70 de producatori si artizani din judetele Cluj si Alba care au expus produse alimentare din carne si lapte, dulceturi, ceaiuri si sucuri naturale, turta dulce, ciocolata si prajituri de casa. La mare cautare au fost si obiectele de artizanat, bijuteriile si ceramica, precum si costumele populare.
     Caravana Produs de Cluj isi continua calatoria avand planificat urmatorul popas la Gherla, unde clujenii sunt asteptati in numar cat mai mare, intre 11-13 mai 2018, sa ia parte la evenimentele de promovare a culturii si traditiilor romanesti, planificate pentru editia din acest an. 

Biroul de presa
7 mai 2018