Index
Panorama
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism Marti, 23 Octombrie 2018
Sediul Consiliului judetean Cluj
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism FormulareContact

Prima pagina > Comunicate > Produs de Cluj, in capitala Banatului

Produs de Cluj, in capitala BanatuluiCONSILIUL JUDETEAN CLUJ


Informare de presa
Ref. Produs de Cluj, pentru prima data in capitala Banatului     Pe langa destinatiile deja obisnuite unde caravana ,,Produs de Cluj” poposeste an de an, 2017 a adaugat doua noi locatii unde traditiile si valorile locale se imbina cu distractia si voia buna, Sibiu si Timisoara.
     Astfel, dupa succesul de care s-a bucurat targul ,,Produs de Cluj” la finele saptamanii trecute, la Sibiu, urmeaza randul Timisoarei, sa ia parte in perioada 14-16 iulie 2017, in parcarea complexului comercial Shopping City Timisoara, la evenimentele special organizate cu acest prilej.
     ,,In contextul in care prezenta noastra in Timisoara, viitoare capitala europeana a culturii, este o premiera, putem afirma cu toata convingerea ca suntem mai mult decat pregatiti sa facem fata unui public exigent atat prin calitatea exponatelor cat si prin unicitatea spectacolelor si organizarea impecabila. Ne dorim sa aratam timisorenilor, si nu numai, valorile atemporale si inestimabile ale Romaniei, aducand toate cele bune de la Cluj”, a declarat presedintele Consiliului Judetean Cluj, domnul Alin Tise.
     Targul Produs de Cluj la Timisoara va reuni cca. 60 de expozanti, mici fermieri producatori de uleiuri presate la rece, slanina, carnati, cas si branza de oaie, dulceturi, sucuri, prajituri si ciocolata, preparate ca la mama acasa, dar si articole de artizanat realizate de mesterii populari clujeni si de invitatii speciali din Timis. Astfel, vizitatorii vor avea la dispozitie costume populare din intreaga zona etnofolclorica a Transilvaniei, bijuterii realizate manual, produse din lavanda, dar si obiecte decorative sculptate in lemn.
     Caravana ,,Produs de Cluj” mai aduce la Timisoara gandurile si trairile bunilor si strabunilor nostri, dar si cele ale contemporanilor, povestite de voci de aur si acompaniate de cei mai buni ceterasi de la Cluj. Pentru cei mici sunt pregatie evenimente dedicate, respectiv un atelier de sculptura in fructe si legume, un spectacol de magie, precum si cel mai frumos parc de distractii din Transilvania.

Biroul de presa
12 iulie 2017