Index
Panorama
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism Luni, 24 Septembrie 2018
Sediul Consiliului judetean Cluj
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism FormulareContact

Prima pagina > Comunicate > Produs de Cluj ajunge la Zalau

Produs de Cluj ajunge la Zalau

                                       

                             CONSILIUL JUDEŢEAN CLUJ

Comunicat de Presă
Ref: „Produs de Cluj” ajunge la Zalău

       Asociaţia „Produs de Cluj”, organizaţie aflată sub autoritatea Consiliului JudeÈ›ean Cluj, va fi timp de patru zile, între 1 şi 4 mai 2014, oaspetele municipiului Zalău. Târgul din municipiul reşedinţă al judeţului Sălaj vine ca o urmare firească a succesului repurtat la ediţia din 2013. 
      „Anul trecut, ediţia de la Zalău a Târgului „Produs de Cluj” s-a bucurat de un real succes în ce priveşte numărul de vizitatori şi cantitatea de produse vândute. Tocmai de aceea, în colaborare cu Primăria Zalău, am decis să organizăm din nou aici un târg al producătorilor clujeni. La cele 120 de standuri, producătorii şi meşterii populari din judeţul Cluj şi Sălaj îşi vor putea expune produsele şi sunt convins că zălăuanii vor aprecia oferta. Şi de această dată  expozanţii şi vizitatorii vor avea parte de spectacole de folclor autentic, cu ansambluri şi artişti îndrăgiţi din Cluj şi Sălaj. Şi pentru că la Turda seara de sâmbătă, dedicată muzicii uşoare, s-a bucurat de aprecierea unanimă, vom avea şi de această dată un spectacol care se adresează amatorilor de muzică pop. Vor urca pe scenă artişti clujeni consacraţi, dintre aceştia amintindu-i pe Arpi Torok, liderul trupei Arpi&Zip Badd, clujeanul care a ajuns în semifinalele concursului „Vocea României”, şi pe Teo Peter jr., noua imagine a clubului de fotbal Universitatea Cluj”, a precizat Horea Uioreanu, preşedintele Consiliului Judeţean Cluj.
      Pe lângă produsele artizanale realizate de meşterii populari, vizitatorii târgului vor avea la dispoziţie o ofertă bogată de alimente tradiţionale, ulei presat la rece, miere de albine, dulciuri de casă, produse de întreţinere corporală naturiste, obiecte de decor interior, flori şi sucuri naturale. Pentru cei mici, este programat spectacolul cu piesa „Cenuşăreasa”, susţinut de artiştii de la prestigiosul Teatru de Păpuşi Puck, şi activităţi cu caracter educativ de sculptură în fructe şi legume.

Biroul de presă
30 aprilie 2014