Index
Panorama
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism Vineri, 19 Octombrie 2018
Sediul Consiliului judetean Cluj
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism FormulareContact

Prima pagina > Comunicate > Produs de Cluj a poposit la Gherla

Produs de Cluj a poposit la Gherla

                                                                                  

                                               CONSILIUL JUDEŢEAN CLUJ


Informare de presă
Ref: Produs de Cluj a poposit la Gherla, 10-12 mai 2013


      În perioada 10-12 mai 2013 a avut loc pe Platoul Autogării din municipiul Gherla o nouă ediţie a Târgului Produs de Cluj. Organizat de Consiliul Judeţean Cluj împreună cu Asociaţia Produs de Cluj, evenimentul a reunit peste 60 de expozanţi, printre care şi Asociaţia Meşterilor Populari.
      Pe parcursul celor trei zile, târgul a fost vizitat de aproximativ 15.000 de persoane, care au avut la dispoziţie o gamă largă de produse alimentare, dar şi bijuterii, icoane pe sticlă, articole din piele prelucrată şi lemn, ceramică şi costume populare. Foarte apreciate au fost şi sucurile naturale, diversele ceaiuri şi tincturi, uleiurile presate la rece, pâinea de casă sau palaneţele, produsele naturale pe bază de lavandă, cele apicole şi siropurile naturale.
     ,,Consider că târgul de la Gherla a fost un mare succes, nu doar pentru organizatori şi expozanţi, ci şi pentru locuitorii acestui municipiu. Numărul mare al expozanţilor, diversitatea produselor oferite spre vânzare, ne fac să credem că asemenea evenimente trebuie organizate cât mai des, în cât mai multe localităţi. Personal, am fost surprins de numărul mare de vizitatori prezenţi la târg, Gherla fiind un oraş mic în comparaţie cu Cluj-Napoca. Sunt convins că ediţia de la Dej, care se va desfăşura la sfârşitul acestei săptămâni, va fi de o şi mai mare amploare, toţi producătorii care au fost la Gherla confirmând prezenţa şi la următorul târg. În acelaşi timp, în perspectiva târgului de la Dej şi-au anunţat deja participarea şi numeroşi alţi expozanţi”, a precizat preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Horea Uioreanu, la finalul târgului.
      În cadrul târgului au evoluat aproximativ 50 de ansambluri artistice şi interpreţi de muzică populară renumiţi. Nu în ultimul rând, printre momentele de atracţie care au încântat vizitatorii târgului s-au numărat spectacolele de teatru de păpuşi şi atelierele de sculptură în fructe şi legume, special gândite pentru amuzamentul celor mici. Parcul de distracţii a oferit celor mici adrenalină şi bună dispoziţie.

Biroul de presă

13.05.2013