Index
Panorama
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism Marti, 23 Octombrie 2018
Sediul Consiliului judetean Cluj
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism FormulareContact

Prima pagina > Comunicate > Prima editie a Festivalului Stradal Wonder Puck

Prima editie a Festivalului Stradal Wonder Puck


CONSILIUL JUDETEAN CLUJ


Informare de presa
Ref. Prima editie a Festivalului Stradal „Wonder Puck”     Teatrul de Papusi „Puck”, institutie de cultura aflata in subordinea Consiliului Judetean Cluj, cu sprijinul Primariei si al Consiliului Local al municipiului Cluj-Napoca, organizeaza, in parteneriat cu fundatiile Esua si Lions, prima editie a Festivalului Stradal „Wonder Puck”.
     Evenimentul se va desfasura in Piata Unirii din Cluj-Napoca, incepand de vineri, 15 septembrie 2017 si pana duminica, 17 septembrie a.c. Deschiderea oficiala va avea loc vineri, 15 septembrie 2017, de la ora 15:00, pe Scena Mare si va fi urmata, de la ora 15:30, de un eveniment special - Fanfara Militara din Cluj-Napoca va sustine un concert cu fragmente din muzica filmelor de la Disney.
     De asemenea, un alt element inedit in cadrul Festivalului „Wonder Puck”  il reprezinta Petrecerea Costumelor, un moment jucaus si colorat adresat copiilor si familiilor lor, care se va finaliza cu Tombola Fermecata, manifestare ce va avea loc sambata, 16 septembrie a.c, in intervalul orar 19:00-21:00. Atmosfera de dans si voiosie va fi intretinuta si de concertul celor de la Voltaj Academy, concert care va incheia cea de-a doua zi a festivalului.
     Organizatorii au pregatit, totodata, un program complex de educatie teatrala si culturala menit sa formeze gustul estetic al celor mai mici spectatori, dar si al tinerilor si sa apropie arta teatrului de papusi de publicul sau. Astfel, pe parcursul celor trei zile de festival, intr-un perimetru de 3.520 de metri patrati, in inima Clujului, se vor dezvolta continuu, intr-un cadru atractiv si prietenos, o serie de activitati artistice dedicate copiilor si parintilor.
     La eveniment vor participa atat artisti clujeni, cat si de la Oradea, Sibiu, Alba Iulia, Targu-Mures, Baia Mare, Deva, Satu Mare si Dej. Pe langa trupe si institutii de teatru, programul artistic al festivalului cuprinde si spectacole de teatru ale unor prestigioase scoli clujene, concerte, momente de dans si jonglerie, ateliere de creatie si expozitii.
     „Wonder Puck” este un eveniment de tip open-air adresat intregii familii, care isi propune sa aduca laolalta domenii de interes artistic, precum: teatru, muzica, dans, arta vizuala si artizanala, pe toata durata festivalului urmand a avea loc o multime de activitati educative si recreative.
     Cu ajutorul partenerilor, organizatorii festivalului isi propun ca urmatoarele editii sa se bucure de o extindere a activitatilor la nivel national. Participarea la toate manifestarile din cadrul Wonder Puck este gratuita!

Biroul de presa
5 septembrie 2017