Index
Panorama
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism Vineri, 19 Octombrie 2018
Sediul Consiliului judetean Cluj
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism FormulareContact

Prima pagina > Comunicate > Prezentarea hartii judetului Cluj

Prezentarea hartii judetului Cluj

                                                                               

                           CONSILIUL JUDEŢEAN CLUJ


Informare de presă

Ref: Prezentarea hărţii judeţului Cluj

         Preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, d-nul Alin Tişe, a susţinut astăzi, 22.04.2009, conferinţa de presă în cadrul căreia a fost prezentată harta oficială a judeţului Cluj. Evenimentul a fost onorat de prezenţa reprezentaţilor S.C. SCHUBERT & FRANZKE S.R.L., editura cartografică austriacă care a realizat această hartă în baza unui contract încheiat cu Consiliul Judeţean Cluj.
          Conform celor declarate de către preşedintele Consiliului Judeţean, d-nul Alin Tişe, finanţarea hărţii oficiale a judeţului este realizată de către furnizor, prin inserarea în pagina hărţii a reclamelor publicitare comandate de agenţi economici. Realizarea şi livrarea hărţii către Consiliul Judeţean se va face în mod gratuit. “Editura SCHUBERT & FRANZKE va publica cinci ediţii ale hărţii oficiale a judeţului, fiecare o dată la 2 ani. Tirajul în care va fi tipărită harta va fi specificat în anexele la contract pentru fiecare ediţie în parte. Consiliul Judeţean va distribui cu titlu gratuit aceste hărţi instituţiilor şi autorităţilor publice, de învăţământ, sănătate, poliţie, etc.” a declarat d-nul Alin Tişe.
           SCHUBERT & FRANZKE este lider în Europa de Est în ceea ce priveşte realizarea de hărţi, până în acest moment aceasta editând peste 800 de hărţi, dintre care 60 în România. În cadrul contractului cu Consiliul Judeţean Cluj, societatea austriacă a realizat şi o variantă digitală interactivă a hărţii judeţului, care poate fi accesată pe site-ul CJ, la adresa
www.cjcluj.ro.

Biroul de presă
22.04.2009