Index
Panorama
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism Marti, 25 Septembrie 2018
Sediul Consiliului judetean Cluj
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism FormulareContact

Prima pagina > Comunicate > Preturi produse Agro Transilvania 26.09.2011

Preturi produse Agro Transilvania 26.09.2011

                                          CONSILIUL JUDEŢEAN CLUJ

Informare de presă

Ref. Lista preţurilor de referinţă ale produselor comercializate în cadrul Pieţei Agro Transilvania

 În vederea unei corecte informări a publicului şi pentru ca un număr cât mai mare de cetăţeni să valorifice oportunitatea oferită de Consiliul Judeţean Cluj prin intermediul SC Centrul Agro Transilvania SA. de a achiziţiona produse agricole de calitate, la preţuri decente, direct de la producători, mai ales acum, în plin sezon al conservelor pentru iarnă, aducem la cunoştinţă publică lista preţurilor produselor en-gros practicate la SC Agro Transilvania Cluj SA. Reamintim în acest context faptul că aceste preţuri sunt cele de referinţă ale producătorilor şi se fixează în fiecare dimineaţă în funcţie de produsele de calitatea I cele mai vândute.
Consiliul Judeţean Cluj, prin intermediul SC Agro Transilvania SA, societate comercială care funcţionează sub autoritatea forului administrativ judeţean, pune la dispoziţia clujenilor cea mai modernă piaţă de gros şi en-detail din judeţ. Situată la ieşirea din municipiul Cluj-Napoca înspre Dej, pe teritoriul localităţii Dezmir, comuna Apahida, Piaţa Agro Transilvania beneficiază de un acces foarte facil atât pentru conducătorii de autovehicule, cât şi pentru cei care aleg să se deplaseze folosind mijloacele de transport în comun. Pentru aceştia din urmă, Consiliul Judeţean a întreprins demersurile necesare în vederea prelungirii liniei de autobuz nr. 8 până în incinta Pieţei, unde există o staţie proprie special amenajată, intervalele de aşteptare între cursele realizate pe această linie fiind destul de mici.
 Având în vedere faptul că SC Centrul Agro Transilvania SA a încheiat un acord cu  Municipiul Cluj-Napoca pentru realizarea unui comerţ modern, civilizat şi nespeculativ, s-a convenit ca preţurile de vânzare din pieţele de pe raza municipiului sa nu depăşească dublul preţurilor de la SC Centrul Agro Transilvania SA. Astfel, Consiliul Judeţean Cluj îndeamnă cetăţenii municipiului să se adreseze cu încredere comercianţilor din Piaţa Agro Transilvania, conştienţi fiind că aici vor întâlni produse agricole de calitate, la cele mai mici preţuri, direct de la producători.

  

Denumirea produsului

Unitate de       măsură 

Preţ de referinţă (LEI)

Roşii 

Kg 

1.30 

Castraveţi 

Kg

1.80

Ceapă uscată

Kg

                    1.20

Cartofi

Kg

0.60

Fasole 

Kg

3.00

Varză

Kg

0.50

Morcovi

Kg

1.20

Vinete

Kg

1.30

Dovlecel

Kg

1.20

Ţelină

Kg

2.00

Conopidă

Kg

1.50

Usturoi

Kg

                  10.00

Pătrunjel

Kg

2.00

Gogoşari

Kg

2.00

Ardei gras

Kg

1.50

Ardei Kapia

Kg

2.00

Ardei Iute

Kg

4.00

Ciuperci

Kg

6.00

Pere

Kg

2.00

Pepene verde

Kg

0.70

Pepene galben

Kg

1.00

Mere

Kg

1.80

Struguri româneşti

Kg

2.40

Prune

Kg

2.30

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Biroul de presă PREŢUL PRODUSELOR ( EN-GROS)  la data: 26.09.2011

26.09.2011