Index
Panorama
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurismReprezentanta Bruxelles Miercuri, 15 August 2018
Sediul Consiliului judetean Cluj
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism Jurnalul Judetului ClujFormulareContact

Prima pagina > Comunicate > Preturi Agro Transilvania

Preturi Agro Transilvania

CONSILIUL JUDEŢEAN CLUJ 

Informare de presă

Ref. Lista preţurilor de referinţă ale produselor comercializate în cadrul Pieţei Agro Transilvania 

            În vederea unei corecte informări a publicului şi pentru ca un număr cât mai mare de cetăţeni să valorifice oportunitatea oferită de Consiliul Judeţean Cluj prin intermediul SC Centrul Agro Transilvania SA. de a achiziţiona produse agricole de calitate, la preţuri decente, direct de la producători, mai ales acum, în plin sezon al fructelor şi legumelor de vară, dar şi al apropierii perioadei conservelor pentru iarnă, aducem la cunoştinţă publică lista preţurilor produselor en-gros practicate la SC Agro Transilvania Cluj SA. Aceste preţuri sunt cele de referinţă ale producătorilor şi se fixează în fiecare dimineaţă în funcţie de produsele de calitatea I cele mai vândute.

Reamintim în acest context faptul că, prin intermediul SC Agro Transilvania SA, societate comercială care funcţionează sub autoritatea forului administrativ judeţean, Consiliul Judeţean pune la dispoziţia clujenilor cea mai modernă piaţă de gros şi en-detail din judeţ. Situată la ieşirea din municipiul Cluj-Napoca înspre Dej, pe teritoriul localităţii Dezmir, comuna Apahida, Piaţa Agro Transilvania beneficiază de un acces foarte facil atât pentru conducătorii de autovehicule, cât şi pentru cei care aleg să se deplaseze folosind mijloacele de transport în comun. Pentru aceştia din urmă, a fost prelungită linia de autobuz nr. 8 până în incinta Pieţei, unde există o staţie proprie special amenajată, intervalele de aşteptare între cursele realizate pe această linie fiind destul de mici (aproximativ 20 de minute).

            Având în vedere faptul că SC Agro Transilvania SA a încheiat un acord cu Municipiul Cluj-Napoca pentru realizarea unui comerţ modern, civilizat şi nespeculativ, s-a convenit ca preţurile de vânzare din pieţele de pe raza municipiului sa nu depăşească dublul preţurilor de la SC Centrul Agro Transilvania SA.

Astfel, Consiliul Judeţean Cluj îndeamnă cetăţenii municipiului şi nu numai să se adreseze cu încredere comercianţilor din Piaţa Agro Transilvania, conştienţi fiind că aici vor întâlni produse agricole de calitate, la cele mai mici preţuri, direct de la producători 

Biroul de presă

 21.08.2013 

 

Denumirea produsului

Unitate de       măsură

Preţ de referinţă (LEI)

Roşii 

Kg 

1,50 

Castraveţi 

Kg 

1,60 

Ceapă uscată 

Kg 

1,60 

Cartofi 

Kg 

1,20 

Varză 

Kg 

1.00 

Morcovi 

Kg 

1.00 

Vinete 

Kg 

1,20 

Dovlecel 

Kg 

1.00

Conopidă 

Kg 

1,50 

Usturoi 

Kg 

5.00 

Gogoşari 

Kg 

2,50 

Ardei gras 

Kg 

1.60 

Ardei Kapia 

Kg 

                 2,00

Ardei Iute 

Kg 

4,00 

Ciuperci 

Kg 

7.00 

Pere 

Kg 

2,50 

Pepene verde 

Kg 

0,60 

Pepene galben 

Kg 

1,50 

Mere 

Kg 

2,50 

Struguri 

Kg 

2,40 

Prune 

Kg 

1,80 

Ceapa verde 

Buc. 

                 0.80