Index
Panorama
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurismReprezentanta Bruxelles Marti, 19 Iunie 2018
Sediul Consiliului judetean Cluj
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism Jurnalul Judetului ClujFormulareContact

Prima pagina > Comunicate > Premiul International pentru Prestigiu Comercial

Premiul International pentru Prestigiu Comercial

                                                                               

                             CONSILIUL JUDEŢEAN CLUJ


Comunicat de presă

Ref: Festivitate de decernare a premiilor International Award for Commercial Prestige – Premiul Internaţional pentru Prestigiu Comercial

          Consiliul Judeţean Cluj, prin SC. Tetarom SA, societate comercială care funcţionează sub autoritatea acestuia a primit luni, 20.07.2009, premiul International Award for Commercial Prestige (New Millennium Award). Festivitatea organizată de către Trade Leader’s Club şi Editorial Office a avut loc la Madrid, Tetarom SA fiind printre firmele câştigătoare ale acestui premiu în ediţia 2009. 
            Obiectivul acestui premiu îl reprezintă recunoaşterea internaţională pentru calitatea produselor sau serviciile oferite. 
           Creat acum 38 de ani, International Award for Commercial Prestige este în prezent susţinut de mii de companii de prestigiu care au un moto comun: calitate şi servicii. Ceremoniile de decernare a premiilor oferă participanţilor premiaţi oportunitatea stabilirii de contacte comerciale şi profesionale, precum şi şansa prezentării produsului/serviciului lor, în cadrul unui forum internaţional.
           „Obţinerea acestui premiu de către SC TETAROM SA reprezintă dovada de necontestat a calităţii serviciilor pe care le oferim în acest domeniu. Crearea condiţiilor necesare în vederea dezvoltării mediului de afaceri şi atragerea de noi investiţii care să contribuie la dezvoltarea echilibrată a întregului judeţ reprezintă o prioritate absolută a mandatului actualei conduceri a Consiliului Judeţean Cluj. Acest moment a fost posibil şi datorită activităţii depuse de predecesorii mei la conducerea forului judeţean” a declarat Preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, domnul Alin Tişe.

                                              

                               Trofeul International Award for Commercial Prestige


           Selectarea companiilor câştigătoare s-a facut de către Comitetul de Selecţie al Editorial Office şi Trade Leader’s Club, pe baza informaţiilor furnizate de 7000 de membri ai Trade Leader’s Club din 112 ţări.
           Cu ocazia evenimentului a fost editat un ghid cu firmele câştigătoare în ediţia respectivă, cărora li s-a alocat câte o pagină pentru prezentare.
La decernarea premiilor au participat reprezentanţi de top din domeniul comerţului, corpului diplomatic, mass media precum şi reprezentaţi ai lumii culturale şi mediului de afaceri
            Acest premiu a fost creat pentru a diferenţia acele companii care s-au remarcat în cursul ultimului an din punctul de vedere al prestigiului şi al calităţilor de lider în domeniul lor de activitate şi care au primit astfel o recunoaştere pentru calitatea produselor/serviciilor oferite. Printre activităţile planificate ocazionate de acest eveniment s-a aflat şi o întâlnire de lucru care a avut drept scop promovarea contactelor de afaceri dintre diferitele companii care au participat la această ceremonie.


             Pagina aferentă TETAROM SA                            Coperta Catalogului evenimentului

                din Catalogul evenimentului       
 


Biroul de presă
22.07.2009