Index
Panorama
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurismReprezentanta Bruxelles Sat, 26 Mai 2018
Sediul Consiliului judetean Cluj
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism Jurnalul Judetului ClujFormulareContact

Prima pagina > Comunicate > Premierea celor mai merituosi sportivi clujeni

Premierea celor mai merituosi sportivi clujeni

                                      

                             CONSILIUL JUDEŢEAN CLUJ

Informare de presă
Ref: Premierea celor mai merituoşi sportivi clujeni în anul 2014


      Consiliul Judeţean Cluj a găzduit astăzi, 16 decembrie 2014, ceremonia de premiere a celor 40 de sportivi clujeni care au înregistrat rezultate excepţionale în competiţiile europene şi mondiale la care au participat în anul 2014. Printre cei 40 de sportivi clujeni, practicanţi ai mai multor sporturi, de la nivel copii/juniori până la cadeţi/seniori, s-au numărat şi patru copii cu dizabilităţi, care au înregistrat performanţe deosebite pe parcursul anului 2014, în cadrul jocurilor paralimpice de iarnă sau a campionatelor europene dedicate acestora.
     „Iniţiativa de recompensare, în premieră, a celor mai merituoşi sportivi clujeni reprezintă o dovadă incontestabilă a respectului pe care Consiliul Judeţean Cluj îl acordă sportului de performanţă precum şi celor mai talentaţi sportivi clujeni care au reprezentant cu onoare judeţul nostru în cadrul competiţiilor de profil la care au participat în anul 2014. Consider că performanţele obţinute de toţi aceşti valoroşi sportivi constituie probă  incontestabilă a talentului, ambiţiei şi a disciplinei desăvârşite de care au dat dovadă, fapt care îi validează drept mari speranţe ale sportului românesc şi clujean precum şi ca veritabile modele de urmat pentru generaţiile tinere.”, a declarat Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Cluj cu atribuţii delegate de preşedinte, domnul Vákár István.
      „Ţin să felicit, la rândul meu, toţi aceşti sportivi clujeni, pe antrenorii şi părinţii lor, al căror efort comun au făcut posibile performanţele sportive deosebite premiate astăzi şi să le urez acum, în pragul sărbătorilor de iarnă, un an nou plin de rezultate excepţionale. Profit de acest prilej să menţionez faptul că forul administrativ judeţean a stabilit de curând un regulament în ceea ce priveşte împărţirea fondurilor către cluburile sportive din judeţ, astfel încât, începând din acest moment, alocările de bani, respectiv premierile sportivilor clujeni, să se bucure de o mai mare transparenţă”, a declarat domnul vicepreşedinte Ioan Oleleu.
      Reamintim faptul că, prin Hotărârea Consiliului Judeţean Cluj nr. 312 din 28 noiembrie 2014, forul administrativ judeţean a alocat suma de 10 mii de lei pentru premierea sportivilor clujeni care au obţinut rezultate deosebite la competiţiile sportive de la nivel european şi mondial în anul 2014. 
     Ataşăm lista celor 40 de sportivi clujeni premiaţi astăzi.

Biroul de presă
16 decembrie 2014