Index
Panorama
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurismReprezentanta Bruxelles Joi, 21 Iunie 2018
Sediul Consiliului judetean Cluj
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism Jurnalul Judetului ClujFormulareContact

Prima pagina > Comunicate > Premiere Tetarom

Premiere Tetarom

                                                                              

                           CONSILIUL JUDEŢEAN CLUJ


Informare de presă

Ref: Premiere Tetarom

           SC TETAROM SA, societate pe acţiuni aflată în subordinea Consiliului Judeţean Cluj, a fost premiată, în cadrul Galei Laureaţilor Top APM Cluj 2009 pentru excelenţa în afaceri şi pentru contribuţia ei la dezvoltarea mediului de afaceri clujean.
           “Această apreciere vine ca o recunoaştere a eforturilor depuse de Consiliul Judeţean Cluj în sensul creării unui climat propice pentru investitorii interesaţi de judeţul nostru. Facilităţile oferite de către TETAROM au atras investitori importanţi, care au ajutat la redimensionarea imaginii mediului de afaceri clujean”, consideră preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, d-nul Alin Tişe.
           Prestigiosul eveniment, punctat cu regularitate timp de 11 ani, a premiat ca în fiecare an, excelenţa în afaceri, contribuţia adusă de companiile clujene dezvoltării economiei locale şi regionale, performanţele economice înregistrate de companii în anul financiar precedent.
           Clasamentele au fost întocmite de Consiliul Naţional al Întreprinderilor Private Mici şi Mijlocii din România pe baza raportărilor financiare aferente anului 2008, luându-se în considerare un set de indicatori economici precum cifra de afaceri, profitul brut, numărul de salariaţi, etc.
          Evenimentul a fost onorat de prezenţa unor personalităţi marcante ale mediului economic, politic, social şi administrativ, care s-au implicat activ de-a lungul timpului în sprijinirea şi dezvoltarea mediului de afaceri clujean, creând astfel oportunitatea pentru companiile clujene de a se afirma atât pe plan local cât şi naţional.

Biroul de presă
04.11.2009