Index
Panorama
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism Miercuri, 24 Octombrie 2018
Sediul Consiliului judetean Cluj
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism FormulareContact

Prima pagina > Comunicate > Premiere sportivi CS Muntii Apuseni

Premiere sportivi CS Muntii Apuseni

                                                                               

                                                            CONSILIUL JUDEŢEAN CLUJ  
  

Informare de presă
Ref: Premierea sportivilor CS „Munţii Apuseni”
 

       Consiliul Judeţean Cluj a găzduit astăzi, 10.12.2010, ceremonia de premiere a componenţilor clubului sportiv „Munţii Apuseni” care pe parcursul anului 2010 au obţinut performanţe sportive deosebite la competiţiile naţionale şi internaţionale de karate shotokan la care au participat.
        Cu acest prilej au fost înmânate diplome de merit şi cadouri unui număr de 14 copii, precum şi celor doi antrenori ai acestora - Bălaj Marius şi Matei Mircea. Reamintim în acest context faptul că Clubul Sportiv „Munţii Apuseni” s-a constituit în urmă cu aproximativ un an şi jumătate şi reuneşte copii cu vârste între 7 şi 14 ani din localităţile Mărişel, Răchiţele şi Călăţele. Demersul de înfiinţare a acestui club şi de popularizare a sportului în zona montană a judeţului s-a bucurat de sprijinul renumitului antrenor Octavian Belu şi de susţinerea financiară şi logistică a Consiliului Judeţean Cluj şi a autorităţilor locale din comunele implicate.
       „Performanţele deosebite ale acestor copii fac cinste sportului clujean şi constituie un motiv de bucurie pentru noi toţi. Reuşita este cu atât mai semnificativă şi mai demnă de remarcat cu cât ea a survenit la un interval de timp extrem de scurt de la înfiinţarea clubului şi demararea proiectului. În plus, faptul că prin practicarea sportului aceşti tineri au şansa de a-şi petrece timpul liber în mod util şi plăcut, feriţi fiind de tentaţiile nocive ale lumii moderne face ca acest proiect de popularizare şi de practicare a sportului în zonele montane şi defavorizate ale judeţului să se constituie în mod cert într-un model de bune practici ce se impune a fi preluat şi multiplicat la nivelul întregii ţări”, a declarat Preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, domnul Alin Tişe. 

 


 

Biroul de presă
10.12.2010