Index
Panorama
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism Marti, 23 Octombrie 2018
Sediul Consiliului judetean Cluj
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism FormulareContact

Prima pagina > Comunicate > Premiere karatisti medaliati cu aur la Campionatul Mondial din Serbia

Premiere karatisti medaliati cu aur la Campionatul Mondial din Serbia

CONSILIUL JUDEŢEAN CLUJ  

Informare de presă

Ref: Premierea sportivilor medaliaţi cu aur la Campionatul Mondial de Karate de la Novi Sad 

Consiliul Judeţean Cluj a găzduit astăzi, 30 octombrie 2012, ceremonia de premiere a celor 13 elevi clujeni medaliaţi cu aur la Campionatul Mondial de Karate organizat de Federaţia Internaţională de profil în perioada 10-14 octombrie 2012, la Novi Sad, în Serbia. La ceremonie a participat, alături de antrenorii acestor sportivi proveniţi de la cele 5 cluburi de karate din judeţ, şi consilierul judeţean Marius Bălaj, antrenor de karate şi director de marketing al Federaţiei Române de Karate. Nu în ultimul rând, Consiliul Judeţean l-a avut ca invitat de onoare pe domnul prof. dr. ing. Liviu Crişan, Preşedintele Federaţiei Române de Karate (F.R. W.K.C.) şi vicepreşedintele forului internaţional de profil, unul dintre artizanii rezultatelor remarcabile obţinute de sportivii clujeni.  

Elevii premiaţi astăzi de Preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, domnul Horea Uioreanu, fac parte dintr-o delegaţie mult mai extinsă, de 200 de copii, pe care Federaţia Română de Karate i-a înscris în această competiţie. La finalul acestui eveniment de amploare, considerat de specialiştii în domeniu drept cel mai puternic campionat de karate din istoria federaţiei internaţionale, cu nu mai puţin de 1700 de sportivi participanţi provenind din 31 de ţări, delegaţia României a obţinut titlul mondial, cu cele mai multe medalii de aur câştigate - 29, din care jumătate au fost obţinute de merituoşii sportivi clujeni.

După cum s-a putut observa deja, în ultima perioadă de timp Consiliul Judeţean a decis să premieze adevăratele valori ale judeţului nostru, vârfurile sportului clujean, acei sportivi care au făcut performanţă şi care au adus cinste şi onoare judeţului prin numeroasele titluri şi medalii pe care le-au obţinut la diferitele competiţiile naţionale şi internaţionale la care au participat. Ţin să felicit Federaţia Română de Karate, cluburile, antrenorii şi nu în ultimul rând părinţii acestor sportivi, care au reuşit, iată, să creeze cadrul optim pentru obţinerea de performanţe sportive de excepţie. Totodată, îi asigur pe practicanţii acestui sport şi nu numai că sprijinirea cluburilor şi a activităţilor sportive din judeţ, în special a celor capabile să conducă spre înalta performanţă, va primi atenţia cuvenită prin intermediul viitorului buget al forului administrativ judeţean”, a declarat Preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, domnul Horea Uioreanu.

La finalul ceremoniei, pe lângă diplomele de merit care certifică admiraţia şi recunoştinţa pe care judeţul Cluj le-o poartă acestor campioni, medaliaţilor cu aur din Serbia li s-a înmânat câte un pachet conţinând o serie de materiale de promovare ale obiectivelor turistice care aduc notorietate Clujului şi pe care aceştia, în calitatea deja exercitată de ambasadori ai judeţului, au misiunea să le facă cunoscute cu ocazia competiţiilor interne şi internaţionale la care vor participa de acum înainte.  

 

Biroul de presă
30.10.2012 
 

 

Lista elevilor şi antrenorilor premiaţi de Preşedintele Consiliului Judeţean Cluj

 

ELEVI

Clubul Sportiv Politehnica Cluj-Napoca

Pintea Cristina

Vamos Aura

Vintu Luana

Dodoc Iulia

Repa Cosmin

Szabo Zsolt

Clubul Sportiv Hayasi Activ Floreşti

Balaur Andreea

Andrei Daniela

Udrea Răzvan

Morar Lavinia

Clubul Sportiv Samurai Turda

Bărbat Bianca 

Clubul Sportiv Karate Club Turda

Pintea Ilinca 

Clubul Sportiv Elite Martial Arts

Braica Crina  

 

ANTRENORI

Clubul Sportiv Politehnica Cluj-Napoca

Eva Cherecheş

Teir Magdalena

Stanciu Cosmin 

Clubul Sportiv Hayasi Activ Floreşti

Gherman Adrian 

Clubul Sportiv Samurai Turda

Căţănaş Paul 

Clubul Sportiv Karate Club Turda

Cucu Sever 

Clubul Sportiv Elite Martial Arts

Mic Alexandru 

Preşedintele Federaţiei Române de Karate

Prof. univ. dr. ing. Liviu Crişan