Index
Panorama
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurismReprezentanta Bruxelles Miercuri, 15 August 2018
Sediul Consiliului judetean Cluj
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism Jurnalul Judetului ClujFormulareContact

Prima pagina > Comunicate > Premiere elevi olimpici

Premiere elevi olimpici

                                                                         

                          CONSILIUL JUDEŢEAN CLUJ

Informare de presă
Ref: Premiere elevi olimpici


       Preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, domnul Alin Tişe, va participa luni, 30 mai 2011, începând cu ora 16.00, la Colegiul Academic al Universităţii „Babeş-Bolyai”  Cluj-Napoca, la festivitatea de premiere a elevilor şi profesorilor clujeni care au obţinut rezultate deosebite la Olimpiadele Naţionale şi Internaţionale.
       În cadrul acestei ceremonii, domnul Alin Tişe, va premia un număr de 241 de elevi precum şi 177 de profesori care au obţinut premii la olimpiade naţionale  şi internaţionale în anul şcolar 2010-2011. Aceştia vor primi diplome şi premii în bani, în valoare totală de 56.150 de lei pentru elevi şi de 43.850 de lei pentru profesori.
      „Festivitatea de premiere a olimpicilor clujeni reprezintă un moment de maximă satisfacţie întrucât ne reconfirmă faptul că judeţul nostru dispune de resurse umane extrem de valoroase şi capabile să susţină în viitor dezvoltarea acestuia. Consiliul Judeţean Cluj susţine cu toată convingerea performanţa şcolară întrucât acest  domeniu are o importanţă deosebită pentru ziua de mâine a comunităţii noastre. Valoarea şi performanţa trebuie recunoscute şi recompensate continuu” a afirmat preşedintele Consiliului Judeţean, d-nul Alin Tişe.
   

Biroul de presă
27.05.2011