Index
Panorama
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism Miercuri, 17 Octombrie 2018
Sediul Consiliului judetean Cluj
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism FormulareContact

Prima pagina > Comunicate > Premiera nationala la Clujana

Premiera nationala la Clujana

                                                     

 

                          CONSILIUL JUDEŢEAN CLUJ

 

Informare de presă

Ref. Clujana lansează, în premieră naţională, ghete flexibile şi pantofi „stiletto” sub brand propriu 

S.C. Clujana S.A., societate comercială la care Consiliul Judeţean Cluj deţine calitatea de acţionar majoritar, lansează în magazinele proprii linia de ghete flexibile şi pantofi stiletto, atât pentru femei cât şi pentru bărbaţi. Noutatea constă în faptul că societatea Clujana S.A. este singurul producător de încălţăminte cu capital de stat din România care lansează pentru piaţa naţională, în premieră, modele de pantofi flexibili. Până acum, aceste produse erau destinate exclusiv pieţei externe, Clujana deţinând un contract de lohn pentru realizarea unor astfel de pantofi flexibili cu o companie din Italia.

În acest context, vestea bună pe care o primesc clienţii magazinelor Clujana din Transilvania o reprezintă faptul că aceste modele de încălţăminte vor fi comercializate la un preţ mult mai mic decât modelele de export prezente deja în alte magazine. Astfel, o pereche de ghete se va putea achiziţiona cu preţuri începând de la 170 de lei. Calitatea acestora este una superioară, talpa modelelor fiind realizată din cauciuc natural, fapt care conferă un confort sporit la purtare. De asemenea, feţele sunt confecţionate din piele velur, iar interiorul este căptuşit cu piele meşină.

Pe lângă aceşti pantofi flexibili, S.C. Clujana S.A. mai vine cu o noutate pentru clienţii săi. Fabrica de încălţăminte doreşte să reînvie şi să reinventeze, sub brand local, modelele de pantofi cu toc subţire, aparţinând unor creatori de modă celebri. Fie că este vorba despre modelele clasice Christian Louboutin sau cele street-chic ale lui Manolo Blahnik, promovate într-un celebru serial american, pantofii botezaţi „stiletto” în anii '60 de către Salvadore Feragamo au cucerit femeile din toată lumea. Astfel, noua colecţie <<Stiletto>> marca Clujana va fi lansată în curând, în toate magazinele deţinute de societate. 

Clujana este un brand de tradiţie al Clujului prezent pe piaţa românească încă din anul 1911. Societatea a trecut de-a lungul anilor prin momente dificile, însă acum s-a adaptat pieţei şi încearcă să stabilească noi contacte cu pieţele din Europa (Olanda, Italia) sau chiar cu cele din Extremul  Orient (Japonia). Fabrica este în plin proces de dezvoltare, produsele sale fiind prezente la târgurile de profil importante din Europa, unde se stabilesc continuu noi contacte şi parteneriate pentru furnizarea de încălţăminte.

Reamintim faptul că S.C. Clujana S.A. este o companie la care Consiliul Judeţean Cluj este acţionar majoritar, cu o unitate de producţie proprie în Piaţa 1 Mai şi şase magazine în municipiile Cluj-Napoca (două unităţi), Dej, Bistriţa, Zalău şi Târgu-Mureş. De asemenea, compania are planuri de extindere pe piaţa locală şi pregăteşte deschiderea, în acest an, a unui magazin în Bucureşti. 

 

Biroul de presă

5 iunie 2014