Index
Panorama
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurismReprezentanta Bruxelles Miercuri, 15 August 2018
Sediul Consiliului judetean Cluj
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism Jurnalul Judetului ClujFormulareContact

Prima pagina > Comunicate > Prelungire termen depunere oferte noi rute aeriene

Prelungire termen depunere oferte noi rute aeriene

CONSILIUL JUDEŢEAN CLUJ  

 

Informare de presă

Ref: Prelungire termen depunere oferte noi rute aeriene

Ca urmare a solicitărilor primite în acest sens din partea companiilor aeriene şi a numeroaselor cereri de clarificare ce se impune a fi soluţionate în vederea finalizării în condiţii optime a acestei proceduri, termenul pentru depunerea ofertelor în cadrul procedurii de selecţie publică pentru acordarea de ajutor financiar de către Consiliul Judeţean Cluj operatorilor aerieni care deschid rute noi cu plecare de pe Aeroportul Internaţional Cluj-Napoca, se prelungeşte până la data de 10 octombrie 2012, ora 09.00.

Reamintim în acest context faptul că, la sfârşitul lunii august, Consiliul Judeţean Cluj şi Regia Autonomă Aeroportul Internaţional Cluj-Napoca au anunţat lansarea procedurii de achiziţie prin selecţie publică a ofertelor pentru acordarea de ajutor financiar la deschiderea de noi rute cu plecare de pe Aeroportul Internaţional Cluj-Napoca.

Obiectul contractelor ce vor fi încheiate îl constituie realizarea de către companiile aeriene a serviciilor de transport aerian de pasageri pe ruta/rutele pentru care beneficiază de ajutor financiar la înfiinţare din partea achizitorului. Contractele se vor încheia pe o perioadă de 7 ½ ani (90 de luni).

 Rutele pentru care se va acorda ajutorul financiar sunt următoarele:

 Lot nr. 1 – crearea,  promovarea şi dezvoltarea unei legături aeriene între Aeroportul Internaţional Cluj-Napoca şi Aeroportul Bruxelles Sud Charleroi (Belgia)

 Lot nr. 2 - crearea,  promovarea şi dezvoltarea unei legături aeriene între Aeroportul Internaţional Cluj-Napoca şi Aeroportul Weeze Nierderhein (Dusseldorf - Germania).

          Procedura aplicată pentru atribuire este procedura de selecţie publică a ofertelor, documentaţia pentru ofertanţi putându-se ridica de la sediul Aeroportului Internaţional Cluj-Napoca, contra sumei de 100 de Euro fără TVA, ofertele putând fi depuse la Registratura Consiliului Judeţean Cluj, Calea Dorobanţilor nr. 106, CP. 400609, Cluj-Napoca, până cel târziu la data de 10 octombrie 2012.

Totodată, o nouă procedură de selecţie publică se va organiza în perioada imediat următoare pentru alte patru noi destinaţii: Alicante (Spania), Torino-Cuneo (Italia), Dublin (Irlanda) şi Berlin Schönefeld (Germania).

               Biroul de presă
                  27.09.2012