Index
Panorama
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurismReprezentanta Bruxelles Luni, 19 Februarie 2018
Sediul Consiliului judetean Cluj
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurismJurnalul Judetului ClujFormulareContact
Opera

Prima pagina > Comunicate > Prelungire termen constructie CMID

Prelungire termen constructie CMID

   CONSILIUL JUDEŢEAN CLUJ 

 

Informare de presă

Ref: Prelungire termen depunere oferte pentru Construcţie Centru de Management Integrat al Deşeurilor

            Consiliul Judeţean Cluj, în calitate de Autoritate contractantă, a decis, în temeiul prevederilor art. 72 din O.U.G. 34/2006 privind atribuirea contractelor de achiziţie publică, a contractelor de concesiune de lucrări publice şi a contractelor de concesiune de servicii, prelungirea termenului de depunere a ofertelor pentru Construcţia Centrului de Management Integrat al Deşeurilor în judeţul Cluj. Prin urmare termenul limită pentru depunerea ofertelor este data de 18.11.2010, ora 09.00, deschiderea acestora urmând a avea loc în data de 18.11.2010, ora 11.00. În acelaşi timp au fost decalate corespunzător şi datele limită de primire a solicitărilor de clarificări, care va fi până în data de 09.11.2010, ora 09.00 şi a datei limită de transmitere a răspunsului la clarificări, 12.11.2010, ora 09.00.

            „Am decis această prelungire urmare a solicitărilor numeroase primite de la participanţi în acest sens, care au argumentat că trebuie să îşi pregătească documentaţia de participare. Prin această amânare cred că nu vom mai întâmpina probleme, în sensul contestării caietelor de sarcini. Este un proiect mult prea important pentru clujeni, pentru ca el să fie întârziat ca urmare a unor contestaţii atribuite necunoaşterii documentaţiei de atribuire”, consideră vicepreşedintele Consiliului Judeţean Cluj, d-nul Radu Bica.

            Mai multe societăţi care au achiziţionat caietele de sarcini au depus solicitări la Consiliul judeţean Cluj, prin care au cerut prelungirea termenului cu perioade de la trei săptămâni până la două luni, pentru a studia documentaţia. Societăţile care au depus cereri în acest sens sunt: Alpine SA, Iridex, ACI, UTI, Starbag, Tecnologica Radion, Hidroconstrucţia, EMIT.

Biroul de presă

13.10.2010