Index
Panorama
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism Luni, 22 Octombrie 2018
Sediul Consiliului judetean Cluj
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism FormulareContact

Prima pagina > Comunicate > Preluare drum Clujana

Preluare drum Clujana

                                                                        

                                        CONSILIUL JUDEŢEAN CLUJ

Informare de presă
Ref: Preluare drum Clujana


      Preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, domnul Alin Tişe, a iniţiat un proiect de hotărâre care urmează a fi supus aprobării plenului Consiliului Judeţean în şedinţa ordinară a forului judeţean, care va avea loc vineri, 27 mai 2011 şi care prevede preluarea unor active din proprietatea S.C. Clujana S.A. în proprietatea publică a judeţului Cluj şi administrarea Consiliului Judeţean Cluj.
     Concret, Consiliul Judeţean Cluj va prelua infrastructura de utilităţi apă-canalizare şi drumuri din incinta Clujana S.A., societate comercială aflată în subordinea Consiliului Judeţean Cluj. Această iniţiativă este justificată de necesitatea stringentă de reabilitare a infrastructurii rutiere din incinta platformei industriale din Piaţa 1 Mai, drumul de aici aflând-se într-o stare avansată de degradare.
    „Transferul dreptului de proprietate asupra acestui drum, de la S.C. Clujana S.A. la Consiliul Judeţean Cluj  se impune cu necesitate în condiţiile în care este nevoie de o alocare cât mai rapidă de fonduri din bugetul judeţului pentru efectuarea lucrărilor de reabilitare a acestei căi de rulare. În condiţiile în care pe fosta platformă Clujana funcţionează mai mult de 200 de societăţi comerciale, cu peste 4000 de angajaţi şi numeroşi clienţi şi deci cu un impact semnificativ asupra economie locale, e normal să ne asumăm rolul de a asigura condiţiile optime de funcţionare a acestora”, a declarat Preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, d-nul Alin Tişe.


Biroul de presă
25.05.2011