Index
Panorama
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurismReprezentanta Bruxelles Vineri, 17 August 2018
Sediul Consiliului judetean Cluj
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism Jurnalul Judetului ClujFormulareContact

Prima pagina > Comunicate > Preluare documente pentru intocmire C.I. la Gilau

Preluare documente pentru intocmire C.I. la Gilau

CONSILIUL JUDEŢEAN CLUJ  

Informare de presă

Ref: Preluare documente pentru întocmirea cărţilor de identitate în comuna Gilău

           O echipă de lucrători din cadrul Direcţiei Judeţene de Evidenţă a Persoanelor Cluj, instituţie publică de interes judeţean care funcţionează sub autoritatea Consiliului Judeţean Cluj, se va deplasa, miercuri, 3 martie, în localitatea Gilău,  judeţul Cluj, cu staţia mobilă, în vederea preluării documentelor necesare pentru întocmirea cărţilor de identitate.

            Cetăţenii de pe raza comunei care au cărţile de identitate expirate, pierdute, deteriorate, precum şi tinerii care împlinesc vârsta de 14 ani se pot prezenta, cu începere de la ora 09.00, la sediul Primăriei Comunei Gilău, cu toate documentele necesare pentru eliberarea cărţii de identitate sau a cărţii de identitate provizorie. Pentru desfăşurarea în bune condiţii a activităţilor ce se impun în această etapă, premergătoare întocmirii cărţii de identitate (de  preluare a imaginilor, cererilor şi documentelor necesare), lucrătorii D.J.E.P. beneficiază de sprijinul autorităţilor locale şi a organelor de poliţie.

            Despre posibilitatea desfăşurării unor astfel de acţiuni de către Direcţia Judeţeană de Evidenţă a Persoanelor Cluj, primăriile din toate comunele judeţului au fost informate periodic, în scris, adresele fiind trimise în atenţia primarilor.

             În consecinţă,  Direcţia Judeţeană de Evidenţă a Persoanelor Cluj va da curs tuturor solicitărilor instituţiilor şi persoanelor interesate care vor solicita sprijinul pentru desfăşurarea unor astfel de acţiuni, în conformitate cu art.51 din Hotărârea Guvernului nr.1375/2006, pentru a veni în sprijinul cetăţenilor netransportabili sau internaţi în instituţii de ocrotire socială, ori care locuiesc la distanţe mari de sediile Serviciilor Publice Comunitare Locale de Evidenţă a Persoanelor şi nu dispun de resurse financiare pentru efectuarea acestor deplasări. 

Biroul de presă

  02.03.2010