Index
Panorama
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism Miercuri, 24 Octombrie 2018
Sediul Consiliului judetean Cluj
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism FormulareContact

Prima pagina > Comunicate > Preluare documente pentru intocmire C.I. la Camarasu

Preluare documente pentru intocmire C.I. la Camarasu

       

CONSILIUL JUDEŢEAN CLUJ 

 

 

Informare de presă 

Ref: Preluare documente pentru întocmirea cărţilor de identitate în comuna Cămăraşu 

 

            Direcţia Judeţeană de Evidenţă a Persoanelor Cluj, instituţie publică de interes judeţean care funcţionează sub autoritatea Consiliului Judeţean Cluj, continuă activităţile de preluare a documentelor pentru tipărirea cărţilor de identitate în comunele de pe raza Judeţului Cluj.    

          O echipă a Direcţiei Judeţene de Evidenţă a Persoanelor Cluj se va deplasa joi, 23 septembrie, în localitatea Cămăraşu, jud. Cluj, cu staţia mobilă, în vederea preluării documentelor pentru întocmirea cărţilor de identitate.

          Aproximativ 100 de cetăţeni de pe raza comunei care nu au acte de identitate, au actele de identitate cu termenul de valabilitate expirat sau urmează să expire în următoarele 180 de zile, a celor aflaţi în alte situaţii care impun eliberarea unui nou act de identitate, precum şi cei care solicită viză de reşedinţă, sunt aşteptaţi, cu începere de la ora 09.30, la sediul Primăriei Comunei Cămăraşu, cu toate documentele necesare pentru eliberarea cărţii de identitate sau a cărţii de identitate provizorie. 

         Pentru desfăşurarea în bune condiţii a activităţilor ce se impun în această etapă, premergătoare întocmirii cărţii de identitate (de preluare a imaginilor, cererilor şi documentelor necesare), lucrătorii Direcţiei Judeţene de Evidenţă a Persoanelor Cluj beneficiază de sprijinul lucrătorilor din cadrul primăriei şi a organelor de poliţie locale.

     Biroul de presă

         22.09.2010