Index
Panorama
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism Marti, 23 Octombrie 2018
Sediul Consiliului judetean Cluj
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism FormulareContact

Prima pagina > Comunicate > Preluare documente intocmire CI la Aghiresu

Preluare documente intocmire CI la Aghiresu


CONSILIUL JUDETEAN CLUJ


Informare de presa
Ref. Preluarea documentelor pentru intocmirea cartilor de identitate la Aghiresu     O echipa de functionari ai Directiei Judetene de Evidenta a Persoanelor Cluj, institutie publica de interes judetean aflata sub autoritatea Consiliului Judetean se va deplasa luni, 27 noiembrie 2017, incepand cu ora 9.30, in localitatea Aghiresu, cu statia mobila, in vederea preluarii documentelor pentru intocmirea cartilor de identitate.
     In acest context, cetatenii de pe raza comunei care au cartile de identitate expirate sau care urmeaza sa expire in urmatoarele 180 de zile, tinerii care implinesc varsta de 14 ani, precum si persoanele aflate in alte situatii care impun eliberarea unui act nou de identitate si cei care solicita viza de resedinta sunt invitati sa se prezinte cu toate documentele necesare eliberarii cartii de identitate la sediul Primariei Comunei Aghiresu.
     ,,Indemn, o data in plus, locuitorii comunei Aghiresu care au nevoie de o noua carte de identitate sa se foloseasca de oportunitatea pe care le-o oferim in mod gratuit si sa se prezinte la sediul primariei din comuna pentru obtinerea actului de identitate” a declarat domnul Alin Tise, presedintele Consiliului Judetean Cluj.
     Pentru desfasurarea in bune conditii a activitatilor ce se impun in aceasta etapa, premergatoare intocmirii cartii de identitate, respectiv de preluare a imaginilor, cererilor si documentelor necesare, functionarii Directiei Judetene de Evidenta a Persoanelor beneficiaza de sprijinul angajatilor din cadrul primariei Aghiresu, precum si de colaborarea organelor de politie locale.


Biroul de presa
24 noiembrie 2017