Index
Panorama
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism Luni, 22 Octombrie 2018
Sediul Consiliului judetean Cluj
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism FormulareContact

Prima pagina > Comunicate > Preluare documente in Camarasu

Preluare documente in Camarasu
CONSILIUL JUDETEAN CLUJ


Informare de presa
Ref. Preluarea documentelor pentru întocmirea cartilor de identitate la Camarasu     O echipa de functionari ai Directiei Judetene de Evidenta a Persoanelor Cluj, institutie publica de interes judetean aflata sub autoritatea Consiliului Judetean se va deplasa miercuri, 25 octombrie 2017, începand cu ora 9.30, în localitatea Camarasu, cu statia mobila, în vederea preluarii documentelor pentru întocmirea cartilor de identitate.
     În acest context, cetatenii de pe raza comunei care au cartile de identitate expirate sau care urmeaza sa expire în urmatoarele 180 de zile, tinerii care împlinesc varsta de 14 ani, precum si persoanele aflate în alte situatii care impun eliberarea unui act nou de identitate si cei care solicita viza de resedinta sunt invitati sa se prezinte cu toate documentele necesare eliberarii cartii de identitate la sediul Primariei Comunei Camarasu.
     ,,Îi îndemn, o data în plus, pe toti locuitorii comunei Camarasu care au nevoie de un nou act de identitate, sa profite de aceasta oportunitate pe care le-o oferim, putand astfel sa economiseasca atat timp cat si banii necesari unei deplasari la Cluj”, a declarat domnul Alin Tise, presedintele Consiliului Judetean Cluj.
     Pentru desfasurarea în bune conditii a activitatilor ce se impun în aceasta etapa, premergatoare întocmirii cartii de identitate, respectiv de preluare a imaginilor, cererilor si documentelor necesare, functionarii Directiei Judetene de Evidenta a Persoanelor beneficiaza de sprijinul angajatilor din cadrul primariei Camarasu, precum si de colaborarea organelor de politie locale.


Biroul de presa
24 octombrie 2017