Index
Panorama
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism Marti, 23 Octombrie 2018
Sediul Consiliului judetean Cluj
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism FormulareContact

Prima pagina > Comunicate > Preluare de acte pentru intocmirea cartilor de identitate in comuna Savadisla

Preluare de acte pentru intocmirea cartilor de identitate in comuna Savadisla

                                                                             

                             CONSILIUL JUDEŢEAN CLUJ
Informare de presă
Ref. Preluare de acte pentru întocmirea cărţilor de identitate în comuna Săvădisla


 
     O echipă de angajaţi ai Direcţiei Judeţene de Evidenţă a Persoanelor (D.J.E.P.) Cluj, instituţie publică de interes judeţean care funcţionează sub autoritatea Consiliului Judeţean, se va deplasa miercuri, 23 noiembrie, în localitatea Săvădisla, judeţul Cluj, cu staţia mobilă, în vederea preluării documentelor şi fotografiei pentru întocmirea cărţilor de identitate.
     Consiliul Judeţean Cluj anunţă cu acest prilej faptul că cetăţenii de pe raza comunei Săvădisla care au cărţile de identitate expirate sau care urmează să expire în următoarele 180 de zile, tinerii care împlinesc vârsta de 14 ani, cei aflaţi în alte situaţii care impun eliberarea unui nou act de identitate, precum şi cei care solicită viză de reşedinţă, sunt invitaţi să se prezinte cu toate documentele necesare eliberării cărţii de identitate, cu începere de la ora 09.30, la sediul Primăriei comunei Săvădisla.
     Pentru desfăşurarea în bune condiţii a activităţilor ce se impun în această etapă, premergătoare întocmirii cărţii de identitate (de preluare a imaginilor, cererilor şi documentelor necesare), angajaţii D.J.E.P. Cluj beneficiază de sprijinul Primăriei şi al organelor de poliţie locale.
       
Biroul de presă
22 noiembrie 2016