Index
Panorama
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism Vineri, 19 Octombrie 2018
Sediul Consiliului judetean Cluj
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism FormulareContact

Prima pagina > Comunicate > Predare amplasament montare statie osmoza

Predare amplasament montare statie osmoza


CONSILIUL JUDETEAN CLUJ

 

 

Informare de presă

Ref. Predarea amplasamentului pentru instalarea statiei de osmoză a levigatului de la Pata Rât


            Consiliul Judetean Cluj a predat societătii Process Engineering SRL miercuri, 13 decembrie 2017, amplasamentul pe care vor fi edificate cele două bazine de decantare si neutralizare, respectiv statia de epurare a levigatului provenit din depozitul de deseuri de la Pata Rât.  

Rezolvarea problemei levigatului de la Pata Rât intră într-o nouă etapă întrucât odată cu îndeplinirea acestei proceduri demarează efectiv lucrările de amplasare a întregului sistem de epurare, prin osmoză inversă, a levigatului scurs din corpul depozitului” a declarat presedintele Consiliului Judetean Cluj, domnul Alin Tise.

            Format din două parcele în suprafată totală de 5.525 mp, terenul detinut în coproprietate de sase persoane fizice a fost închiriat de Consiliul Judetean Cluj în baza unui contract de locatiune pe o durată initială de un an, contract ce poate fi prelungit ulterior prin acordul părtilor.

Potrivit procesului verbal de predare-primire a amplasamentului către societatea prestatoare, data semnării acestui document corespunde cu data intrării în vigoare a ordinului de începere a lucrărilor aferente contractului de servicii vizând „Furnizarea prin închiriere statie de epurare levigat pentru eliminarea poluării în urma declarării situatiei de urgentă conform hotărârii comitetului judetean pentru situatii de urgentă Cluj nr. 9/08.09.2017”.

             Beneficiind de avizul necesar din partea Apelor Române, operatiunile vor începe cu realizarea constructiilor civile necesare, respectiv a bazinelor de decantare si neutralizare, după care va fi amplasată si dată în functiune statia de epurare.

 

 

Biroul de presă

13 decembrie 2017