Index
Panorama
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism Vineri, 19 Octombrie 2018
Sediul Consiliului judetean Cluj
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism FormulareContact

Prima pagina > Comunicate > Precizari contract construire CMID

Precizari contract construire CMID

CONISLIUL JUDEŢEAN CLUJ  

 

Informare de presă

Ref: Precizări privind contractul de construire a CMID

 

            Pentru corecta informare a publicului în privinţa atribuirii contractului de construire al Centrului de Management Integrat al Deşeurilor (CMID) în judeţul Cluj, care face parte din Proiectul “Sistem de Management Integrat al Deşeurilor în judeţul Cluj” finanţat din Fondul European de Dezvoltare Regională prin POS Mediu, Consiliul Judeţean Cluj face următoarele precizări:

1.      Licitaţia pentru construirea CMID a fost adjudecată iniţial de către un consorţiu de societăţi, constituit în jurul societăţii SC Hidroconstrucţia SA  (SC Hidroconstrucţia SA, SC Iridex Group Construcţii SRL, SC Argif Proiect SRL)

2.      La această soluţie au fost înregistrate două contestaţii, una la Consiliul Naţional de Soluţionare a Contestaţiilor (CNSC) şi la instanţă, contestaţii care au fost soluţionate în favoarea consorţiului constituit în jurul societăţii SC Confort SA (SC Confort SA, Atswanger Spa, SC Ladurner, SC Imbianti SRL, SC Vel Service SA). Prin Hotărâre Judecătorească s-a stabilit că oferta asocierii Hidroconstrucţia, declarată iniţial câştigătoare, ar fi fost inadmisibilă. În aceste condiţii Consiliul Judeţean Cluj a fost obligat să reanalizeze ofertele, ţinând cont de această  Hotărâre Judecătorească. Ca atare Consiliul Judeţean Cluj a stabilit câştigătorul licitaţiei consorţiul condus de SC Confort.

3.      Ultima soluţie nu a fost contestată de alte societăţi, drept urmare Consiliul Judeţean Cluj a semnat contractul cu acest consorţiu.  

 

Biroul de presă

  30.03.2012