Index
Panorama
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurismReprezentanta Bruxelles Miercuri, 21 Martie 2018
Sediul Consiliului judetean Cluj
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurismJurnalul Judetului ClujFormulareContact
Opera

Prima pagina > Comunicate > Porti deschise la Cluj Arena

Porti deschise la Cluj Arena

CONSILIUL JUDEŢEAN CLUJ 

 

Informare de presă

Ref: Porţi deschise la viitoarea Arenă Sportivă a Judeţului Cluj

            Miercuri, 1 Decembrie 2010, Consiliul Judeţean Cluj organizează un program de vizitare a şantierului viitoarei arene sportive a judeţului Cluj. Cei dornici să vadă situaţia în care se află această importantă investiţie derulată de Consiliul Judeţean în interesul iubitorilor de sport, vor putea avea acces în perimetrul şantierului, cu începere de la ora 10.00, până la ora 14.00.

            Accesul se va realiza organizat, fiind necesare măsuri speciale de protecţie în vederea asigurării siguranţei publicului vizitator. În acest sens celor care doresc să viziteze viitoarea arenă li se vor pune la dispoziţie veste reflectorizante şi căşti speciale de protecţie. Perimetrul de vizitare va fi delimitat. Intrarea se va realiza pe la fosta poartă dinspre fostul teren de zgură.

            „Am considerat că cetăţenii din banii cărora se realizează în fapt acest proiect, trebuie să beneficieze de şansa de a-l vedea şi în această etapă de construcţie. Ziua Naţională este un bun prilej, fiind o zi liberă. Ştim că acesta este un proiect mult aşteptat de comunitatea noastră, finalizarea acestuia urmând să aibă loc în vara anului viitor”, apreciază preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, d-nul Alin Tişe.

Biroul de presă

26.11.2010