Index
Panorama
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurismReprezentanta Bruxelles Marti, 14 August 2018
Sediul Consiliului judetean Cluj
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism Jurnalul Judetului ClujFormulareContact

Prima pagina > Comunicate > Porti deschise la Cluj Arena

Porti deschise la Cluj Arena

 

 

 

                                                                                            

                                                                        CONSILIUL JUDEŢEAN CLUJ

Informare de presă
Ref: Porţi deschise la Cluj Arena

          Cluj Arena îşi deschide sâmbătă, 01.10.2011, porţile. De la ora 14.00 şi până după miezul nopţii clujenii vor putea intra gratuit pe noua arenă sportivă a judeţului, putând vedea tot ceea ce noul stadion oferă sportivilor şi iubitorilor de sport. 
          Momentul porţilor deschise va oferi vizitatorilor şansa de a participa la tombole cu premii, de a viziona la instalaţia de afişaj momentele principale din construirea arenei, sau de a urmări jocuri şi concursuri demonstrative susţinute de echipe de juniori, dar şi reprezentaţii de majorete. La punctele special amenajate vor putea fi achiziţionate materiale promoţionale oferite de către organizatori. 
          “Îi aşteptăm pe clujeni în număr cât mai mare. Sper ca vremea să fie îngăduitoare cu noi, iar cei care vor vizita Cluj Arena să se bucure de momentul finalizării acestui frumos obiectiv care, cu începere de la 1 octombrie va intra în patrimoniul tuturor clujenilor, devenind o adevărată carte de vizită pentru comunitatea noastră”, consideră preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, d-nul Alin Tişe.
           Inaugurarea Cluj Arena va continua şi cu concertele organizate în zilele de 8 şi 9 octombrie, încheindu-se cu meciul oficial de deschidere, din data de 11 octombrie, când “U” Cluj va juca un meci amical în compania echipei F.C. Kuban Krasnodar. În data de 8 octombrie Voltaj, Semnal M şi Senzor cu Grigore Leşe vor deschide seara în care melomanii vor putea să îi audă live pe componenţii legendarei trupe Scorpions, iar în data de 9 octombrie, după un moment folcloric gratuit, oferit de cunoscuţi artişti clujeni, Smiley, Pasărea Colibri, Loredana şi Agurida, Horea Brenciu &HB Orchestra vor prefaţa recitalul trupei britanice Smokie.

Biroul de presă
26.09.2011