Index
Panorama
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurismReprezentanta Bruxelles Joi, 16 August 2018
Sediul Consiliului judetean Cluj
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism Jurnalul Judetului ClujFormulareContact

Prima pagina > Comunicate > Permanenta la spitalele clujene

Permanenta la spitalele clujene


CONSILIUL JUDETEAN CLUJInformare de presa
Ref.: In cadrul spitalelor clujene subordonate Consiliului Judetean, permanenta va fi asigurata pentru intreaga mini - vacanta de 1 mai


     Unitatile sanitare apartinand Consiliului Judetean Cluj, precum si cele care isi desfasoara activitatea in imobile aflate in proprietatea forului administrativ judetean, vor asigura permanenta pe intreg parcursul mini – vacantei de 1 mai, scopul principal fiind acela de a se asigura cetatenilor serviciile medicale specifice inclusiv in aceasta perioada.
     „Oferirea acestor servicii medicale intr-un mod continuu si permanent este unul dintre obiectivele prioritare pe care spitalele aflate sub autoritatea noastra si le propun. Ii asiguram pe aceasta cale pe toti clujenii de faptul ca, in eventualitatea nedorita in care vor avea nevoie de medic in aceasta perioada, vor putea apela cu incredere la personalul din unitatile sanitare subordonate forului administrativ judetean” a declarat presedintele Consiliului Judetean Cluj, domnul Alin Tise.
     In ceea ce priveste Spitalul Clinic de Urgenta pentru Copii, acesta va asigura permanenta in perioada 28 aprilie  – 1 mai a.c. prin intermediul liniilor de garda, in cadrul sectiilor clinice Pediatrie I, Pediatrie II, Pediatrie III, Ortopedie si Chirurgie Pediatrica, sectia Clinica ATI, Psihiatrie Pediatrica, Neurologie Pediatrica, Neonatologie Prematuri, Laboratorul de Radiologie si Imagistica Medicala precum si Unitatea de Primire a Urgentelor. In acelasi timp, parintilor clujeni li se reaminteste posibilitatea de a apela oricand, in regim non-stop, serviciul gratuit de sfat medical prin telefon Alopedi 0364 – 917.
     In cadrul Spitalului Clinic de Pneumoftiziologie „Leon Daniello” permanenta va fi asigurata prin medicii de garda, 24 de ore din 24, functionand in acest sens atat linia de garda aferenta sectiei de chirurgie toracica cat si cea de pneumologie. In acelasi timp, si in cadrul Spitalului Clinic de Boli Infectioase permanenta va fi asigurata prin intermediul medicilor de garda, respectiv al camerei de garda ce functioneaza in regim de 24 de ore din 24 si al celorlalte sectii, cu exceptia laboratoarelor de analize si radiologie.
     In ceea ce priveste permanenta in cadrul Spitalului Clinic de Recuperare, aceasta va fi asigurata prin intermediul liniilor de garda ale sectiilor de Cardiologie, Neurologie, Chirurgie Plastica, Ortopedie si ATI.
     Nu in ultimul rand, Centrul de Permanenta situat pe Aleea Baita, nr. 9, va functiona si in aceasta perioada in regim permanent, serviciile medicale fiind asigurate de catre medicii de garda.


Biroul de presa
27 aprilie 2018