Index
Panorama
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurismReprezentanta Bruxelles Vineri, 17 August 2018
Sediul Consiliului judetean Cluj
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism Jurnalul Judetului ClujFormulareContact

Prima pagina > Comunicate > Patru noi destinatii de pe Aeroportul clujean

Patru noi destinatii de pe Aeroportul clujean

                                                                            
                            CONSILIUL JUDETEAN CLUJ


Informare de presa
Ref. Noi zboruri catre Londra, Malta, Stockholm si Larnaca operate de pe Aeroportul clujean     Aeroportul International „Avram Iancu” Cluj, regie autonoma aflata in subordinea Consiliului Judetean Cluj a inaugurat duminica, 26 martie 2017, doua noi rute externe catre destinatii extrem de interesante si solicitate de public. Astfel, compania aeriana Blue Air a inaugurat cursa operata catre Londra Luton, cu patru frecvente pe saptamana, in zilele de marti, joi, sambata si duminica iar Wizz Air a lansat cursa catre Malta, cu doua frecvente pe saptamana, in zilele de miercuri si duminica.
     In acelasi timp, lista zborurilor operate de pe aeroportul clujean se extinde o data cu introducerea de catre compania aeriana Wizz Air, incepand cu data de 27 martie a.c, a unei noi curse aeriene catre Stockholm, cu doua frecvente pe saptamana, in zilele de luni si vineri. Totodata, acestor destinatii nou-introduse li se va adauga, incepand cu data de 28 martie a.c., o alta ruta, spre Larnaca, cu trei frecvente pe saptamana, in zilele de marti, joi si sambata.
     „Cu certitudine, lansarea acestor patru noi curse externe, in interval de doar trei zile, va contribui esential la atingerea, in acest an, a pragului de 3 milioane de pasageri operati de pe Aeroportul „Avram Iancu”. Desigur, interesul companiilor aeriene de a-si consolida prezenta si de a extinde lista curselor operate de la Cluj se explica si prin infrastructura pe care am reusit sa o cream la Cluj ca urmare a unui amplu program de investitii derulat pentru modernizarea si extinderea Portii Aeriene a Transilvaniei, program care va continua” a declarat presedintele Consiliului Judetean Cluj domnul Alin Tise.


Biroul de presa
27 martie 2017