Index
Panorama
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism Luni, 22 Octombrie 2018
Sediul Consiliului judetean Cluj
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism FormulareContact

Prima pagina > Comunicate > Participare expozitie fotografica

Participare expozitie fotografica

                                                                           

                          CONSILIUL JUDEŢEAN CLUJ

 

Informare de presă

Ref: Participare expoziţie fotografică

           Consiliul Judeţean Cluj va fi prezent, prin Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Cluj, la expoziţia fotografică „Spaţiu sacru, biserici de lemn româneşti”, care se va desfăşura în perioada 1 – 21 martie 2010 la Cracovia, Polonia.
           „Este o oportunitate de a face cunoscute valorile tradiţionale ale zonei noastre, dar reprezintă şi un schimb de experienţă care va duce la o cunoaştere mai bună a valorilor care ne reprezintă. Vom participa cu 65 de lucrări care vor ilustra această adevărată comoară naţională reprezentată de edificile de cult clădite din lemn”, consideră preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, d-nul Alin Tişe.
           Expoziţia este cuprinsă într-o serie de opt proiecte culturale care se vor derula în acest an  în parteneriat cu Oficiul Judeţului Malopolska, regiune a Poloniei înfrăţită cu judeţul Cluj. În cadrul acestor proiecte şi regiunea Malopolska va fi prezentă la Cluj-Napoca,  în perioada 15 - 26 martie, în Holul Bibliotecii Judeţene „Octavian Goga”, cu expoziţia „Spaţiu sacru, biserici de lemn poloneze”.


Biroul de presă
16.02.2010