Index
Panorama
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurismReprezentanta Bruxelles Marti, 14 August 2018
Sediul Consiliului judetean Cluj
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism Jurnalul Judetului ClujFormulareContact

Prima pagina > Comunicate > Participare CJC - Targ UNIVERSITARIA

Participare CJC - Targ UNIVERSITARIA

                                                                                 

                            CONSILIUL JUDEŢEAN CLUJ


Informare de presă

Ref: Participarea Consiliului Judeţean Cluj la cea de-a XI-a ediţie a Târgului “Universitaria”      
 

            În perioada 18 - 20 noiembrie a.c., la Centrul Expoziţional Expo Transilvania din Cluj-Napoca, str. Aurel Vlaicu F.N., se va desfăşura cea de-a XI–a ediţie a Târgului Internaţional Specializat în Servicii Academice “Universitaria”.
            Consiliul Judeţean Cluj va participa la această manifestare cu un stand în cadrul căruia vor fi prezentate principalele proiecte aflate în curs de derulare: Noua arenă sportivă a judeţului Cluj, Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară Zona Metropolitană, Aeroportul Internaţional Cluj-Napoca, Tetarom, proiectele care vizează promovarea şi dezvoltarea potenţialului turistic al judeţului, etc. De asemenea, în vederea eficientizării activităţii de comunicare cu cetăţenii, vor fi distribuite vizitatorilor acestui târg o serie de materiale informative – pliante şi fluturaşi – cuprinzând informaţii referitoare la atribuţiile Consiliului Judeţean, datele de contact ale acestuia şi ale instituţiilor care funcţionează sub autoritatea sa, programul de audienţe al conducerii, programul de relaţii cu publicul, aplicarea de către Consiliul Judeţean Cluj a principiilor democraţiei participative, liberului acces la informaţii de interes public, transparenţei decizionale etc.
           „Prin toate proiectele de investiţii pe care le iniţiem ne propunem să răspundem aşteptărilor locuitorilor judeţului, să satisfacem nevoile cetăţenilor şi să contribuim la creşterea calităţii vieţii acestora. Acesta este motivul pentru care am decis ca cetăţenii să aibă posibilitatea de a ne transmite punctul lor de vedere referitor la proiectele pe care Consiliul Judeţean le derulează în prezent, sens în care la standul instituţiei va fi disponibil un caiet de sugestii în care persoanele care vor vizita expoziţia vor putea să îşi consemneze propunerile şi observaţiile privind proiectele noastre”, a declarat preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, domnul Alin Tişe.
 

Biroul de presă
17.11.2009