Index
Panorama
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism Duminica, 21 Octombrie 2018
Sediul Consiliului judetean Cluj
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism FormulareContact

Prima pagina > Comunicate > Participare CJC la Targul de Vacante

Participare CJC la Targul de Vacante

 

CONSILIUL JUDEŢEAN CLUJ

Informare de presă

Ref: Participarea Consiliului Judeţean Cluj la prima ediţie a Târgului de Vacanţe      
 

            În perioada 12 - 14 martie 2010 a.c., la Centrul Expoziţional Expo Transilvania din Cluj-Napoca, str. Aurel Vlaicu F.N., se va desfăşura prima ediţie a TârguluideVacanţe.  

             Consiliul Judeţean Cluj va participa la această manifestare cu un stand în cadrul căruia vor fi prezentate principalele proiecte aflate în curs de derulare: Noua arenă sportivă a judeţului Cluj, modernizarea şi extinderea Aeroportului Internaţional Cluj-Napoca, modernizarea infrastructurii turistice Răchiţele-Prislop-Ic Ponor, reabilitarea salinei Turda şi a băilor sărate Cojocna - proiecte care vizează promovarea şi dezvoltarea potenţialului turistic al judeţului, etc. De asemenea, în vederea eficientizării activităţii de comunicare cu cetăţenii, vor fi distribuite vizitatorilor acestui târg o serie de materiale informative – pliante şi fluturaşi – cuprinzând informaţii referitoare la atribuţiile Consiliului Judeţean, datele de contact ale acestuia şi ale instituţiilor care funcţionează sub autoritatea sa, programul de audienţe al conducerii, programul de relaţii cu publicul, aplicarea de către Consiliul Judeţean Cluj a principiilor democraţiei participative, liberului acces la informaţii de interes public, transparenţei decizionale etc.

            „Prin toate proiectele de investiţii pe care le iniţiem ne propunem să răspundem aşteptărilor locuitorilor judeţului, să satisfacem nevoile cetăţenilor şi să contribuim la creşterea calităţii vieţii acestora. Acesta este motivul pentru care am decis ca cetăţenii să aibă posibilitatea de a ne transmite punctul lor de vedere referitor la proiectele pe care Consiliul Judeţean le derulează în prezent, sens în care la standul instituţiei va fi disponibil un caiet de sugestii în care persoanele care vor vizita expoziţia vor putea să îşi consemneze propunerile şi observaţiile privind proiectele noastre”, a declarat preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, domnul Alin Tişe. 

Biroul de presă

11.03.2010