Index
Panorama
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurismReprezentanta Bruxelles Sat, 24 Martie 2018
Sediul Consiliului judetean Cluj
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurismJurnalul Judetului ClujFormulareContact
Opera

Prima pagina > Comunicate > Participare CJC la Targul de turism montan Mocanita

Participare CJC la Targul de turism montan Mocanita

CONSILIUL JUDEŢEAN CLUJ

 

 

Informare de presă 

Ref: Participarea CJC  la Târgul de turism montan „Mocăniţa”

 

Consiliul Judeţean Cluj împreună cu Serviciul Public Judeţean „Salvamont” Cluj, instituţie aflată în subordinea Consiliului Judeţean, participă cu un stand comun la Târgul de turism montan şi aventură "Mocăniţa", care se desfăşoară în perioada 10-11 mai 2010 la Casa de Cultură a Studenţilor (CCS) din municipiul Cluj-Napoca

 La standul Consiliului Judeţean din holul central al parterului Casei de Cultură a Studenţilor pot fi admirate pe parcursul celor 2 zile, în intervalul orar 10.00 - 18.30, echipamente specifice tehnicilor de salvare montană precum şi echipamente de escaladă şi alpinism. Totodată, în cadrul standului vor fi distribuite materiale informative - pliante şi fluturaşi, cu cele mai importante obiective turistice montane din judeţul Cluj. Tot aici vor rula, pe un ecran, filmuleţe realizate de Consiliul Judeţean pentru promovarea mai multor atracţii turistice din judeţ – Cascada Vălu Miresii - Răchiţele, Castelul Banffy din Bonţida, Cetatea Bologa, Rezervaţia Naţională „Cheile Turzii”, Salina Turda, etc. O atracţie importantă a acestui stand o va reprezenta cursul interactiv de resuscitare care va fi realizat de o echipă de medici clujeni în colaborare cu angajaţi ai Serviciul Public Judeţean „Salvamont” Cluj. 

Participarea cu standuri proprii în cadrul târgurilor specializate de turism a devenit o constantă în activitatea Consiliului Judeţean. Considerăm că potenţialul extrem de ridicat al zonelor şi obiectivelor turistice din judeţul nostru trebuie pus în evidenţă şi valorificat prin toate modalităţile. De asemenea, ne-am preocupat în permanenţă să asigurăm condiţiile necesare în vederea oferirii unor servicii de salvare montană la cele mai înalte standarde, astfel încât să putem vorbi cu adevărat de un turism practicat în maximă siguranţă”, a precizat preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, domnul Alin Tişe. 

Biroul de presă 

10.05.2010