Index
Panorama
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism Joi, 18 Octombrie 2018
Sediul Consiliului judetean Cluj
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism FormulareContact

Prima pagina > Comunicate > Oferta judetului, prezentata in noi zone si piete

Oferta judetului, prezentata in noi zone si piete


CONSILIUL JUDETEAN CLUJ


Informare de presa
Ref.: Noi zone si piete de pe care Clujul incearca sa atraga turisti. Oferta turistica a judetului, promovata in Dubai, metropola din mijlocul desertului     In contextul demersurilor Consiliului Judetean de promovare a judetului Cluj pe plan international, Centrul National de Informare si Promovare Turistica (CNIPT) din cadrul forului administrativ judetean va participa intre 22 si 25 aprilie a.c. la targul de turism Arabian Travel Market de la Dubai.
     Principalul scop al participarii la acest eveniment de profil este acela al cresterii gradului de vizibilitate a Clujului ca destinatie turistica in randul publicului tinta format din reprezentanti internationali si specialisti din domeniu.
     „Prezentarea si valorificarea potentialului turistic al judetului la un eveniment de asemenea anvergura are menirea de a aduce in atentia publicului si expertilor internationali numeroasele obiective turistice de care Clujul dispune, si, implicit, trezirea interesului potentialilor turisti de a ne vizita judetul si regiunea. Participarea la acest targ de talie mondiala, la care vor fi prezenti influenti  profesionisti din toate colturile lumii va aduce semnificative beneficii judetului, cu atat mai mult cu cat vorbim despre noi zone si piete de profil pe care Clujul isi propune sa devina mult mai vizibil si atractiv.” a declarat presedintele Consiliului Judetean Cluj, domnul Alin Tise.
     Arabian Market Travel este cel mai important eveniment Business-to-Business la nivel mondial pentru industria de calatorii din Orientul Mijlociu, ce prezinta mai mult de 2.800 de produse si destinatii turistice din intreaga lume unui numar de peste 28.000 de profesionisti si vizitatori din sectorul turistic. Acesta si-a deschis pentru prima data portile in 1994 la Dubai World Trade Center cu 52 de tari participante, 300 de expozanti si 7.000 de vizitatori.
     Pentru editia 2018 sunt anuntati un numar de 2.500 de expozanti din 153 de tari si peste 28.000 de vizitatori influenti - specialisti in calatorii, oficiali guvernamentali si presa internationala de profil provenind din Orientul Mijlociu, Africa, America, Asia, Australasia, Europa si Marea Mediterana, ce vor descoperi si, deopotriva, impartasi cele mai recente tendinte ale industriei turistice.
     Hub global de inovatie, oferte si servicii turistice, conceput pentru reprezentantii industriei de calatorii din aceasta regiune, Arabian Travel Market faciliteaza extinderea relatiilor profesionale, accesul profesionistilor din domeniu la o gama unica de produse conducand, in acelasi timp, la o mai buna cunoastere a industriei in care acestia activeaza si a posibilitatilor de dezvoltare personala si de networking.


Biroul de presa
20 aprilie 2018