Index
Panorama
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurismReprezentanta Bruxelles Joi, 19 Iulie 2018
Sediul Consiliului judetean Cluj
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism Jurnalul Judetului ClujFormulareContact

Prima pagina > Comunicate > O noua suplimentare a listei drumurilor judetene

O noua suplimentare a listei drumurilor judetene

                                                                                  

CONSILIUL JUDETEAN CLUJ

 

 

Informare de presă

Ref. O nouă suplimentare a listei drumurilor judetene ce beneficiază de reparatii

 

Reunit în sedintă ordinară, plenul forului administrativ judetean a aprobat luni, 28 august a.c., proiectul de hotărâre initiat de Presedintele Consiliului Judetean Cluj, domnul Alin Tise, privind suplimentarea listei drumurilor judetene pe care se execută lucrări de întretinere curentă si periodică, respectiv alocarea de noi fonduri pentru refacerea infrastructurii judetene pe care se execută în prezent lucrări de modernizare si reabilitare.

În acest sens, în ceea ce priveste lista drumurilor judetene vizate de lucrări de întretinere, urmare a evaluării realizate în teren de o echipă de experti ai Consiliului Judetean, s-a hotărât suplimentarea acesteia cu alte patru sectoare pe care să se execute lucrări de reparatii, respectiv DJ 103G Săndulesti – DJ 107L, DJ 108C DN1 - Mânăstireni, DJ 161K DN16 - Bărai si DJ 107T Măguri Răcătău - Măguri. Decizia reparării acestor drumuri a fost determinată atât de starea avansată de degradare cât si de necesitatea continuării si finalizării lucrărilor de întretinere deja începute pe aceste tronsoane în cursului anului 2016.

Mă bucur să pot anunta clujenii că patru noi drumuri judetene vor beneficia extrem de curând de lucrări de întretinere si că am reusit, totodată, suplimentarea fondurilor alocate pentru lucrările ample de investitii executate în profunzimea drumurilor. Sunt ferm convins că beneficiile ce vor rezulta, legate de accelerarea dezvoltării economico-sociale, se vor vedea extrem de rapid”, a declarat Presedintele Consiliului Judetean Cluj, domnul Alin Tise.

            Totodată, în ceea ce priveste lucrările complexe de reabilitare si modernizare aflate în plină derulare pe drumurile judetene, Consiliul Judetean a alocat suplimentar suma de 4.450.663,44 lei ca urmare a decontării situatiilor de lucrări finantate prin Programul National de Dezvoltare Locală (P.N.D.L.).

 

Biroul de presă

28 august 2017